Προπονήθηκε και… φεύγει!

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της εθνικής ομάδας επί ελληνικού εδάφους, καθώς την Κυριακή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πετάει με προορισμό τη Λιθουανία (μέσω Βιέννης) και το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της… Ο Ηλίας Ζούρος λίγο πριν την αναχώρηση της εθνικής ομάδας έδωσε το… στίγμα του για το στόχο που θέτει σ’ αυτή τη διοργάνωση.“Στην τελική φάση θα πάμε βήμα-βήμα, με στόχο να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, έχοντας πάντα σαν αφετηρία την καλή άμυνα και την ομαδικότητα”, σχολίασε και πρόσθεσε:
“Ολοκληρώσαμε μία προετοιμασία 40 ημερών και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες σε αυτό το διάστημα. Καταφέραμε μέσα από τη δουλειά να βελτιωθούμε σαν ομάδα, αλλά υπάρχουν κι άλλα περιθώρια. Πλέον είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια, σε μία διοργάνωση με ιδιαιτερότητες, καθώς οι συμμετέχουσες ομάδες είναι πλέον 24 και θα δώσουμε μέχρι 11 παιχνίδια, ενώ παράλληλα οι αγώνες λειτουργούν και σαν τουρνουά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Διαθέτουμε μία νεανική ομάδα και για πολλά από τα παιδιά αυτά θα είναι η πρώτη τους παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και τη Eurobank για την υποστήριξη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό”.

Ευχές και από τον χορηγό της εθνικής ομάδας…
Με αφορμή την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας, ο κ. Νικόλαος Νανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank EFG, αποκλειστικού χορηγού όλων των εθνικών ομάδων μπάσκετ από το 2001, ευχήθηκε στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους για διάκριση.