Προσηλωμένοι στον στόχο τους

ikaroi-serrwnΌπως στις νίκες, έτσι και στις ήττες, οι Ίκαροι παραμένουν σταθεροί και προσηλωμένοι στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α2 κατηγορία. Αυτά δεν είναι τετριμμένα λόγια αλλά μια αλήθεια που πηγάζει μέσα από το κοντράστ των συναισθημάτων, παικτών, staff και διοίκησης. Ιδίως μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών!

Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου, ότι ήταν να μάθουν από πλευράς τακτικής και συστημάτων το έχουν μάθει για φέτος, αυτό που μαθαίνει όλη η ομάδα όμως, μηδενός εξαιρούμενου είναι η υπομονή και η εμπειρία, στην διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Οι Ίκαροι αποκτούν χαρακτήρα μέσα από τις σκληρές νίκες αλλά και τις επώδυνες ήττες και αυτό θα αποβεί καθοριστικό στους αγώνες της τελικής ευθείας.

Η ομάδα προπονήθηκε πλήρης σήμερα στο ΔΑΚ Σερρών και άπαντες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η γειτονική ομάδα της Καβάλας αποτελεί σεβάσμιο αντίπαλο για τους «κυανοκίτρινους» και ο αγώνας είναι καθοριστικός και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν σημαντικούς στόχους να εκπληρώσουν. Οι Νίκος Οικονόμου και Κώστας Σίσκος, γνωρίζουν πολύ καλά το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα, ενώ φέτος οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 4 φορές. Μια για το πρωτάθλημα και τρεις σε φιλικά παιχνίδια, με νικήτρια ομάδα σε όλα τα ματς, την Καβάλα.