Προσθέτει εμπειρία με Μιχάλη Σβορώνο ο Παπάδος Γέρας

Έτοιμος να προσθέσει εμπειρία στην θέση των γκαρντ φαίνεται πως είναι ο Παπάδος Γέρας. Η ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Σβορώνου, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Καλαθοσφαίριση Αγ. Παρασκευής.

Του Ιωάννη Νοταρά

Ο γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1984 ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να του δίνει χρόνο συμμετοχής στην Basket League της περιόδου 2001-2002, συμμετέχοντας σε δύο αγώνες, αγωνιζόμενος 18 συνολικά λεπτά και πετυχαίνοντας 8 πόντους.

Μάλιστα, ο “μίδας” του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έχει κατακτήσει το τρόπαιο εννέα φορές δήλωσε μεταξύ σοβαρού κι αστείου μετά το φάιναλ φορ της Μπολόνια το 2002 πως την επόμενη σεζόν θα έπαιρνε το ευρωπαϊκό με τον Σβορώνο, ο οποίος τότε ήταν παίκτης του εφηβικού. Χαρακτηριστικά αναφώνησε: “Που ξέρεις… Επειδή πάντα βάζω κίνητρα ίσως του χρόνου να θελήσω να το πάρω με τον… Σβορώνο”.

Την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στην Παναγίτσα αποτελώντας εκ των βασικών συντελεστών της παραμονής της ομάδας της Χαλκίδας στην Γ’ εθνική κι έναν εκ των… ηρώων της παραμονής της ομάδας, αφού είχε αγωνιστεί στο μπαράζ με την Νέα Ιωνία με έξι παίκτες, ενώ έχει περάσει από Κορωπί, Πανναξιακό ΑΟΝ, Κρόνο, Ιωνικό ΝΦ, ΓΣ Χαλανδρίου και Παναιτωλικό.