Παραιτήσεις και… προσκλήσεις

Την απόφασή τους να παραιτηθούν από τη διοίκηση της Νήαρ Ηστ εξέφρασαν οι Δημήτρης Χαμαϊδής και Νίκος Κούλης, μέσω ανακοίνωσης που συνυπέγραψαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κάνουν λόγο για «πόλεμο από μέσα και από την τοπική κοινωνία και αυτοδιοίκηση», με αφορμή την ημερομηνία και το χώρο που επέλεξε να κάνει την κοπή της πίτας ο Δήμος Καισαριανής (που τυγχάνει να συμπίπτει με τον ετήσιο χορό της ομάδας), χαρακτηρίζοντας το ζήτημα «προσβλητικό». Επίσης, προσκαλούν τον δήμαρχο κ. Αλεβίζο Λυκούδη να αναλάβει αυτός τη Νήαρ Ηστ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλαθλοι της ομάδας μας,

Νιώθουμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε για τις σκέψεις μας σαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Νήαρ Ηστ μετά από τον πόλεμο που υφίσταται η ομάδα μας από μέσα αλλά και από την τοπική κοινωνία και αυτοδιοίκηση.

Οπως όλοι γνωρίζετε μέσα από τις αναρτήσεις μας στην επίσημη ιστοσελίδα μας, στο face book και μέσα από τις αφίσες που έχουν αναρτηθεί σε όλη την πόλη μας αλλά και στο δημαρχείο μας στις 25/1/2013 θα γίνει ο ετήσιος χορός της ομάδας μας. Την ίδια ημέρα και ώρα ο πρώην αντιδήμαρχος κύριος Λυκουδης αποφάσισε να κάνει την κοπή της πίτας του γυμναστήριου «Καισάριο» σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Για όσους δεν γνωρίζετε το Καισάριο λειτουργεί με το ΑΦΜ της Νήαρ Ηστ και μέσα από ένα μνημόνιο είναι για αυτό διοικητικά και οικονομικά υπεύθυνος ο δήμος. Έτσι λοιπόν το υποκατάστημα της Νήαρ Ηστ πάει κόντρα στην ομάδα και διοίκηση και αυτόνομα αποφασίζει και διατάζει. Δηλαδή οι υπάλληλοι της Νήαρ Ηστ που έχει επιβάλει ο δήμος να τους έχουμε και δεν μπορούμε να πάρουμε ασφαλιστική ενημερότητα γιατί ο δήμος χρωστάει εργατικές εισφορές θα κόψουν πίτα μόνοι τους χωρίς την διοίκηση της ομάδας και φυσικά του γυμναστηρίου την ίδια ώρα με το χορό μας.

Όλα αυτά βέβαια υπό την αιγίδα του κύριου Λυκούδη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αρνήθηκε πεισματικά να αλλάξει ημερομηνία ο κύριος Λυκούδης, λέγοντας ότι έχει ενημερώσει ήδη τον κόσμο και με τη σειρά μας ρωτάμε τον δήμαρχο: Κύριε δήμαρχε δεν έχετε άποψη για το θέμα, εάν έχετε θα ήθελα να την ακούσω. Το όλο ζήτημα για εμάς προσωπικά είναι προσβλητικό και εφόσον ο κύριος Λυκούδης αποφασίζει για την ομάδα.

Εμείς σήμερα θα συγκαλέσουμε διοικητικό συμβούλιο, θα δηλώσουμε την παραίτηση μας και θα συγκαλέσουμε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα εκλογές νέου διοικητικού συμβουλίου και βέβαια προσκαλούμε τον κύριο Λυκούδη να αναλάβει την ομάδα. Βέβαια η πρόσκληση ισχύει και για κάθε πολίτη της πόλης μας που θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Μια ομάδα που εξυγιάναμε και δίνει δουλειά σε 13 προπονητές και 3 διοικητικούς υπάλληλους από την πόλη μας και οι οποίοι είναι πληρωμένοι στο 100% για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Μια ομάδα η οποία έχει κάτω από την σκεπή της 420 αθλητές από 5 έως 35 ετών. Στο 99,9% όλοι κάτοικοι της πόλης μας και όταν την παραλάβαμε είχε 250 αθλητές.

Μια ομάδα η οποία είναι η ιστορία του τόπου μας αλλά από ότι καταλαβαίνουμε μάλλον δεν ενδιαφέρει και πολλούς αυτό. Η μήπως να ρωτήσω πόσα διαρκείας πήρε το δημοτικό συμβούλιο. Κύριοι τοπικοί άρχοντες κλείσατε μια ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου ελπίζω να μην καταφέρετε να κλείσετε και την Νήαρ Ηστ. Σας περιμένουμε λοιπόν κύριε Λυκούδη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΧΑΜΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ».