Πρωταθλήτρια η Aστυνομία

Η αυλαία για το πρωτάθλημα Ενόπλων έπεσε χτες (25/6) το πρωί στο κλειστό του Κορυδαλλού, με την Ελληνική Αστυνομία να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια.

Η ΕΛ.ΑΣ επικράτησε του Στρατού Ξηράς με 69-61 και σήκωσε το κύπελλο της διοργάνωσης. Αν και ο Αριδάς και οι παίκτες του βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ καθ’ στο πρώτο ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε μετά την ανάπαυλα.

Κρίσιμες κινήσεις καθώς και άστοχα σουτ από τους αντιπάλους τους οδήγησαν γρήγορα στην αλλαγή πλάνων με τελικό αποδέκτη την απόκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Στο μικρό τελικό, ο οποίος έγινε μιάμιση ώρα νωρίτερα, νικητής αναδείχτηκε η ομάδα του Πυροσβεστικού σώματος. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Πολεμικής Αεροπορίας με 60-50. Έτσι παρέλαβαν το χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι «ίκαροι» κατέλαβαν την τέταρτη τιμητική θέση του θεσμού.

Οι παίκτες των τεσσάρων ομάδων :

Ελληνική αστυνομία
Νίκου, Ντακούλιας, Κανέλλης Τουλελτίδης Κουπίδης Τσούτσος Κωσταντώνης Βλήτσιος Παλιόπολος, Μπάκας, Θέος, Καλαντωνέας.
Προπονητής: Αριδάς

Στρατός ξυράς
Ζαφειρης, Παπαβλασσόπουλος, Ποζαλης, Παπανικολάου, Χριστοφάκης, Κατιάκος, Χολέβας, Ψαθάς, Τεβετζίδης, Μονεμβασιώτης, Σαλτουρίδης, Λευκαδίτης,
Προπονητής : Κακαλιάς
Πυροσβεστικό σώμα

Αντιπάτης, Γυφτοκώστας, Κουκουζέλης, Κακαλέτρης, Υφαντής, Σολωμίδης, Μακρής, Ντεφούδης, Πέτρουλας.
Προπονητής: Μαλωνας
Πολεμική αεροπορία

Μαρκόδης, Βαλκανάς, Κωστόπουλος, Κομποδιέτας, Ζάτας, Λαμαλης, Δελέγκος, Κωστιονας, Παρασιδης, Αργύρης, Συντρίδης, Νατσίδης.
Προπονητής: Καρδάρας..