Χριστοδούλου: «Το πιο όμορφο της χρονιάς»

Ο Εργοτέλης κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος εφήβων ΕΚΑΣΚ και ο προπονητής  της ομάδας, Αλέξης Χριστοδούλου, έκανε τη δική του αποτίμηση της τελευταίας αγωνιστικής που έκρινε τον τίτλο: “Το τελευταίο παιχνίδι της τελικής φάσης ήταν πιστεύω και το πιο όμορφο της χρονιάς με  εναλλαγές στο σκορ , καλές φάσεις, πάθος, ένταση και αγωνία μέχρι το τέλος. Σημαντική και η παρουσία του κόσμου που δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ντέρμπι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μου διόρθωσε κάποια  λάθη τακτικής του πρώτου παιχνιδιού  και μαζί με  κάποιες μικρές  αλλαγές  στο αγωνιστικό μας πλάνο καταφέραμε να προηγηθούμε όταν λειτούργησε η πίεση, η ανάπτυξη του αιφνιδιασμού, ο περιορισμός της ευστοχίας των αντιπάλων στα σουτ τριών πόντων και ο έλεγχος των ριμπάουντ. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι στις βολές (15/ 31)  το παιχνίδι θα κυλούσε διαφορετικά.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας για την προσπάθεια στις προπονήσεις και για την παρουσία αυτών που επελέγησαν να αγωνισθούν στον αγώνα. Η συνέχεια είναι γνωστή, λίγη ξεκούραση και μετά προετοιμασία για την προκριματική φάση.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Άλλο ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες  Μακράκη Γιώργο και Βισκαδουράκη Γιάννη για την βοήθεια τους καθώς και στους ανθρώπους της διοίκησης που βοήθησαν την ομάδα ο καθένας με τον τρόπο του.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ την ομάδα του “Ηράκλειο” για  την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε  και να ευχηθώ στους αθλητές που συμμετέχουν στην παιδική ομάδα και στους προπονητές τους ό,τι καλύτερο στο «ταξίδι»  του Πανελλήνιου πρωταθλήματος”.