Πρόσθεσαν το νεαρό Θανάση Μάνο στο ρόστερ τους οι Ίκαροι Τρικάλων

Σε μία ακόμη κίνηση που αποτελεί επένδυση για το μέλλον της ομάδας προχώρησαν οι Ίκαροι Τρικάλων. Ο λόγος για την απόκτηση από τον Κεραυνό Λάρισας του 19χρονου Θανάση Μάνου, ο οποίος μετακομίζει στα Τρίκαλα, όπου και θα έχει την ευκαιρία για ν’ αποκτήσει αρκετές μπασκετικές εικόνες και εμπειρίες.

“Ένα από τα μεγαλύτερα του θεσσαλικού μπάσκετ θα συνεχίσει την πορεία του στους Ικάρους Τρικάλων οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση που τους θέλει να στελεχώνουν το ρόστερ τους με νεαρούς, πολλά υποσχόμενους αθλητές.
Ο Θανάσης Μάνος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Κώστα Σκρέτα και προστέθηκε στην φαρέτρα του Γρηγόρη Γιασσάρη για τη νέα σεζόν.
Ο 19χρονος αθλητής έχει ύψος 1.90 και παίζει στην θέση “2”. Μέχρι πρότινος άνηκε στον Κεραυνό Λάρισας. Συμμετείχε μάλιστα και στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας της Εθνικής ομαδας.
Οι Ίκαροι Τρικάλων καλωσορίζουν τον Θανάση στην οικογένειά τους και του εύχονται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.
Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει τις ευχαριστίες του στην διοίκηση του Κεραυνού Λάρισας για την παραχώρηση του παίκτη”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο νεαρός άσος δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την ευκαιρία αυτή που του ανοίγεται. “Είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία. Είναι για εμένα κάτι εντελώς διαφορετικό καθώς για πρώτη φορά θα βρίσκομαι σε ομάδα μακριά από το σπίτι μου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα για μένα. Από μεριάς μου προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό, να βελτιώσω πράγματα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι”.