Πρόσθεσε… μπόι και νιάτα η ΝΕΜ με τον Αναστασόπουλο!

Τον 18χρονο ύψους 2.07 Δημήτρη Αναστασόπουλο έβαλε στη… μηχανή της η ΝΕΜ! Η ομάδα της Μεγαρίδας δείχνει διάθεση να εμπιστευθεί νέους παίκτες και στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού άσου, που την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον Κάδμο Θήβας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Τόπο στα νιάτα με Αναστασόπουλο!
Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C., πιστή στις δεσμεύσεις της και στα ιδανικά της για ένα μπάσκετ που πρέπει ταυτόχρονα να σέβεται όσους προσέφεραν σ’ αυτό αλλά και να δίνει χώρο και χρόνο σε νέους παίκτες, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο.
Ο Δημήτρης είναι 18 χρονών, έχει ύψος 2,07μ και ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 14 ετών στην Ακαδημία Χαλκίδας (ΧΒΑ), όπου συμμετείχε στο παιδικό και το εφηβικό τμήμα, ενώ έκανε και προπονήσεις με την ανδρική ομάδα. Σε ηλικία 16 ετών έκανε το επόμενο βήμα και συνέχισε στον Πανερυθραϊκό, όπου συμμετείχε τόσο στο εφηβικό τμήμα, όσο και στις προπονήσεις του ανδρικού, σε επίπεδο Elite League. Η περσινή σεζόν ήταν η πλέον κομβική, όταν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κάδμου Θήβας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και είχε ενεργό ρόλο σε ένα αμιγώς ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια της «φλόγας» και του ευχόμαστε τα κοινά μας όνειρα για εξέλιξη να γίνουν πράξη!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΝΕΜ ο Δημήτρης Αναστασόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΝΕΜ. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στη NEM BC Arena κατάλαβα τη ζεστασιά των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από την ομάδα και την θέληση όλων για να κοιτάζουν όλο και ψηλότερα.
Θέλω να ευχαριστήσω τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και όλους όσοι με πίστεψαν και μου δίνουν την ευκαιρία να ανήκω στη ΝΕΜ. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και στο τέλος της σεζόν να είμαστε χαρούμενοι για όσα θα έχουμε καταφέρει».