Πρόσκληση στον κόσμο του απευθύνει ο Ιπποκράτης Κω

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλουν στον Ιπποκράτη και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους. Εντός του παρκέ, αλλά και εκτός αυτού… Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, βέβαια μην πάει το μυαλό κανενός σε τίποτε περίεργες… συνωμοσίες, απλά οι ιθύνοντες τον σύλλογο της Κω ποντάρουν αρκετά στη δυναμική που δίνει στους παίκτες της ομάδας ο κόσμος της από τις εξέδρες και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν. Για το λόγο αυτό προσκαλούν τους φίλους του Ιπποκράτη να γεμίσουν το γήπεδο στο ματς με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Αναλυτικά αναφέρουν:

“Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Ιπποκράτης Κω- Α.Σ. Διαγόρας Δρυοπιδέων για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η ομάδα μας συνεχίζει έχοντας τρεις νίκες και τρεις ήττες και προέρχεται από μέτρια εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ήττα από την αξιόμαχη ομάδα του Κορωπίου που πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Υποδεχόμαστε λοιπόν την ομάδα του Διαγόρα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι μάλιστα σε ένα από τα φετινά φαβορί για άνοδο στην Α2. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι όπως ήταν και τα παιχνίδια μεταξύ μας στο περσινό πρωτάθλημα στο οποίο πήραμε τελικά και οι δυο ομάδες την άνοδο. Η πολύ δυνατή έδρα και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας μας θα μας βοηθήσουν και σε αυτό τον αγώνα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας περιμένουμε όλους και σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας”.

Διαβάστε ακόμη…