Πρώτη θέση για τον ΒΑΟΛ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά “ΙΩΝΕΣ-GENERALI”, αφού σήμερα είχαμε και τους τελευταίους αγώνες της 3ης ημέρας, με τον ΒΑΟΛ να είναι ο μεγάλος νικητής, αφού πέρασε αήττητος και από τα τρία παιχνίδια.

Στο τέλος του τουρνουά και μόλις ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος αγώνας, ο αντιπρόεδρος των Ιώνων Νίκος Λαμπρινούδης παρέδωσε το τρόπαιο του πρώτου σκόρερ στον αρχηγό του ΒΑΟΛ, Μανώλη Χατζηλάμπρου.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στους Ίωνες και στον Όμηρο Καλλιμασιάς, οι πρώτοι επικράτησαν δύσκολα με 63-56. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Μενδώνης, ενώ για τον Όμηρο οι Φεγγουδάκης και Μακρίδης. Για την ομάδα του Λαγού-Συριάνη απουσίαζε ο Κώσταλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό αγώνα με τον ΒΑΟΛ, ενώ για τον Όμηρο δεν έδωσε το παρόν ο Στακιάς.

ΙΩΝΕΣ (Λαγός-Συριάνης): Γιαννακός 8, Αλεξάκης 5, Λαμπρινούδης 3(1), Σταμέλος 2, Γρόγος 4, Γραικός 9, Κέλογλου 6, Βολικάκης 3, Μενδώνης 17, Σαμιώτης 6, Δρόσος.
ΟΜΗΡΟΣ (Μπόλιας-Λουκας): Φεγγουδάκης 12 (2), Σπυρέλλης, Χορμόβας 4, Λεγάτος 7 (1), Μυλιόρδος 13 (1), Κελέσης, Μακρίδης 12, Νακόπουλος 8, Νικολάκης, Νικολαϊδης.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε ο ΒΑΟΛ πέρασε ακόμη ένα πολύ εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 59-113 του Αιγέα. Για τον ΒΑΟΛ δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Μπουμπάρης και ο Μυτιληνού που επέστρεψε στην Ικαρία. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Χατζηλάμπρου, Τροβάς και Νεροχωρεσιάν, ενώ από τον Αιγέα ο Φωτεινός, ο οποίος σημείωσε 12 πόντους απέναντι στην παλιά του ομάδα.

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής): Χατζαργυρός 7, Μαρδάς 2, Αλοιμονάκης 2, Φωτεινός 12 (2), Μιμίδης, Βαγιάνος 5 (1), Μπλάτσιος 2, Βαλανιδάς 2, Πασσάδης 13, Ψύλλος 10 (1), Κώττης, Ζούμης 4.
ΒΑΟΛ (Βούλικας): Τσουκάλης 8, Ντεροχωρεσιάν 22 (1), Σακελάρης 4, Σουλίκας 9 (1), Μπίτσι 2, Χατζηλάμπρου 32 (5), Καλαμάρης 4, Μιχαλιός 5, Τροβάς 23 (3), Καλιμανάς 4 (1).

Πηγή: sportschios.gr