Πρώτη media day στο Ιβανώφειο (+vd)

Ο Ηρακλής πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης την πρώτη media day της χρονιάς, καθώς εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. βρέθηκαν για ένα τέταρτο στο Ιβανώφειο και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες. Ενας εξ αυτών, ο Σπύρος Ζεχερλής μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ιωνικό Ν.Φ. στο iraklis.org.

«Ο στόχος είναι συγκεκριμένος. Θέλουμε να βγούμε πρώτοι, να ανέβουμε. Κάθε ματς στην έδρα μας πρέπει να το κερδίσουμε, αυτός είναι και ο στόχος με τον Ιωνικό, θέλουμε τη νίκη. Εχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Συνεχίζουμε κανονικά, να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε από την αρχή» δήλωσε ο γκαρντ του Ηρακλή, προσθέτοντας: «Ο κόσμος πάντα μας βοηθάει. Θέλουμε να είναι δίπλα μας και όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».

Οσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίζεται με τις γνωστές απουσίες (Νεοφυτίδης, Πασαλίδης), με τον δεύτερο να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο να προφυλαχτεί για τρίτο σερί παιχνίδι από τον Θωμά Κωστόπουλο.