Πρώτο «πιάτο» με Φίλιππο, Διαγόρα

Ο αγώνας μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και του Διαγόρα Ρόδου θα «ανοίξει» το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική. Ο αγώνας δεν έχει πάντως κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Ο μεν Φίλιππος έχει υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική και σκέφτεται από τώρα τις εκλογές της 8ης Ιουνίου (οι οποίες θα καθορίσουν και το μέλλον του Δημήτρη Γκίμα στην ομάδα), ο δε Διαγόρας σώθηκε μαθηματικά την περασμένη εβδομάδα και θα παίξει για 2η φορά σε διάστημα τριών ημερών για να αποφύγει τις μετακινήσεις (και τα έξοδα)…

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο 28/5

Φίλιππος Βέροιας – Διαγόρας Ρόδου (ΔΑΚ Βικέλας, 14:00)

Κυριακή 29/5

Μ. Αλέξανδρος – Στρατώνι (Μίκρας Α., 17:00)
Ν. Κηφισιά – ΜΕΝΤ (Ν. Κηφισιάς, 17:00)
Αίας Εύοσμου – Αιγάλεω (ΔΑΚ Εύοσμου, 17:00)
Αίολος Τρικάλων –Δόξα Λευκάδας (Κατσιμήδου, 17:00)
Δούκας – ΟΦΗ (Δούκα, 17:00)
Πέραμα/Ερμής – Απόλλων Καλ. (Περάματος, 17:00)

Η ανάλυση του αυριανού αγώνα

Φίλιππος Βέροιας – Διαγόρας Ρόδου

Με επτά παίκτες θα παίξει στη Βέροια ο Διαγόρας Ρόδου, αφού ο Γιάννης Τσακίρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λαζαρίδη, Οτουντζίδη, Ροζολή. Εξάλλου, αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ανέστη Τζινόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με το 12soccer.gr θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει εξετάσεις για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Γκίμας δεν υπολογίζει εκ νέου τον Αντώνη Κόγια.
Διαιτητές: Καλούτσας (0-1 με τον Φίλιππο, 0-2 με τον Διαγόρα), Πιτσίλκας Β. (διαιτητεύει για πρώτη φορά φέτος στη Β’ Εθνική).
Σερί: 3 ήττες ο Φίλιππος, 1 ήττα ο Διαγόρας.
Φίλιππος εντός έδρας: 5-9
Διαγόρας εκτός έδρας: 2-12 (6 σερί ήττες)
Στον 1ο γύρο: Διαγόρας – Φίλιππος 61-55