Πύργοι για την Ελευσίνα!

Ανακοίνωση για δύο! Δίδυμο ψηλών για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα τους Αγγελο Σιαμανδούρα και Βασίλη Γιανουλάκου καλύπτοντας έτσι το κενό που υπήρχε στη θέση «5».

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει επίσημα δύο νέες μεταγραφές παικτών, του Άγγελου Σιαμανδούρα και του Βασίλη Γιαννουλάκου.

Ο Άγγελος Σιαμανδούρας ουσιαστικά επιστρέφει στον Πανελευσινιακό αφού είχε διατελέσει μέλος της ομάδας τη σεζόν 2001-2002. Ο παίκτης αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα του Αμαρουσίου (16 συμμετοχές, 5 πόντοι) και καλύπτει τη θέση του center με ύψος 2,08 μέτρα. Είναι γεννημένος το 1980.

Ο Βασίλης Γιαννουλάκος φεύγει από την ομάδα του Αρκαδικού για να αγωνιστεί στην Ελευσίνα. Είναι γεννημένος το 1984 και με 2,17 μέτρα ύψος είναι ένας από τους πιο ψηλούς centers της Α2. Πέρυσι είχε πετύχει συνολικά 202 πόντους  με 86% στις ελεύθερες βολές, 56% στα δίποντα, 28% στα τρίποντα, πήρε 81 αμυντικά και 64 επιθετικά ριμπάουντ ενώ το tendex ήταν στο 0,509.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού προχωρεί με λογική στην ενίσχυση της ομάδας συνδυάζοντας παίκτες με ταλέντο, με προσωπικότητα, με εμπειρία και πάνω απ’ όλα με όρεξη για καλό μπάσκετ! Οι φίλαθλοι εκτιμούν τις ενέργειες αυτές και η ζήτηση στις κάρτες διαρκείας, που ήδη κυκλοφόρησαν, είναι μεγαλύτερη από πέρυσι!».