«Ρίχτε τα σε μένα, όχι στα παιδιά»…

sorotosΕίναι ντόμπροςΜιλάει σταράτα και δεν “μασάει” τα λόγια του. Μα πάνω απ’ όλα ο Κώστας Σορώτος δεν είναι από εκείνους που θα επιδιώξει να κρυφτεί πίσω από άλλους και πολύ περισσότερο θα επιτρέψει να “χτυπήσουν” τα “δικά του” παιδιά. Κι αυτό πράττει για μία ακόμη φορά, βάζοντας “πλάτη” στους παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο μετά την ήττα της ομάδας, που είχε σαν συνέπεια την απομάκρυνση του Σορώτου.
Ο τελευταίος λοιπόν φρόντισε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook να στηρίξει τους παίκτες του Εθνικού και κάλεσε όποιον ψάχνει να βρει “ενόχους” για όλα όσα συνέβησαν στον Εθνικό, να στραφεί σ’ εκείνον!
Τι έγραψε; “Στον αθλητισμό υπάρχουν αυτοί που δρουν και αυτοί που παρακολουθούν…….Σε αυτούς που παρακολουθούν συγκαταλέγονται και οι αυλοκόλακες και οι παρολιτζίδες. Είναι η τελευταία φορά που σας ταλαιπωρώ αλλά το θεωρώ ως ιερό μου καθήκον να υπερασπιστώ τα παιδιά μου, δηλαδή τους αθλητές μου. Ο Φαίδωνας που όλοι βρίζετε πόσοι ξέρετε ότι έπαιζε 1 μήνα με σπασμένο δάχτυλο στο πόδι του; Ο Ψυλεάς πόσοι ξέρετε ότι έπαιξε με σπασμένα πλευρά μετά από 3 μέρες ενώ ο Πρίντεζης στον Ολυμπιακό με τον ίδιο τραυματισμό έχει κάτσει 1 μηνά εκτός; Πόσοι από εσάς ξέρετε ότι ο Μούκας κάνει εδώ και ένα μήνα συνέχεια ενέσεις στη μέση του για να μπορεί να σταθεί όρθιος; Και πολλά ακόμα παιδιά ρισκάρανε τη σωματική τους ακεραιότητα και εσείς τα βρίζετε γιατί πρέπει σώνει και καλά να βρεθούν οι ένοχοι. Οι ένοχοι σε ποιο πράγμα; Στο ότι έχουν οδηγήσει τον Εθνικό στην υψηλότερη θέση της ιστορίας του στο μπάσκετ; Και σας είπα και χθες αν θέλετε σώνει και καλά να βρείτε τον ένοχο και να βρίσετε κάποιον ιδού πεδίον δόξης λαμπρό: Εδώ είμαι, ρίχτε τα αλλά όχι στα παιδιά………Τελεία και παύλα μάγκες του πληκτρολογίου και του παρασκηνίου……….».