Ραντεβού 22 Αυγούστου & Συμμετοχή στο ΕΣΚΑ U-22

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου για τον Ιωνικό με φιλική αναμέτρησης με τον Κρόνο. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου υπάρχει ικανοποίηση για την ιδιαίτερη διάθεση των αθλητών σε όλο αυτό το διάστημα των προπονήσεων.

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας ορίσθηκε στις 22 Αυγούστου, με τους παίκτες της Ομάδας να έχουν το προσεχές διάστημα

στην διάθεση τους για να ξεκουραστούν.

Βέβαιη πρέπει να θεωρείται και η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με κινήσεις που θα έχουν ως σκοπό δημιουργήσουν ένα ρόστερ το οποίο αφενός θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, αλλά και θα δημιουργεί προοπτική σε βάθος χρόνου.

Με δεδομένη μάλιστα την πρόοδο στις ακαδημίες, την έμφαση που θέλει να δώσει η Ομάδα στην ανάδειξη νέων αθλητών, καθώς και την επιλογή να επενδύσει στα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος στον Σύλλογο, ο Ιωνικός αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα βήμα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Under-22 που διοργανώνει η ΕΣΚΑ.

Προσδοκώντας στην απόκτηση εμπειριών ιδίως για τους νέους αθλητές οι άνθρωποι του Συλλόγου κινούνται για την συμμετοχή στο εν λόγω πρωτάθλημα της γειτονικής ένωσης, Ενδεικτικό μάλιστα της σημασίας που δίνεται, είναι το γεγονός ότι την Ομάδα U-22 θα κοουτσάρει το τεχνικό δίδυμο της Ανδρικής Ομάδας τους Συλλόγου, Νίκος Καραγιάννης και Κώστας Καλογερόπουλος.