Ρεμεντέλας: «Θα προσγειωθούμε στη γη»

Όντας από τις πιο σταθερές ομάδες τα τελευταία χρόνια στη Γ’ εθνική και έχοντας σχεδόν πάντα τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο το Ψυχικό έστω και μέσω… Πανελληνίου τα κατάφερε και άφησε πίσω του τη τέταρτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Ο επί δέκα χρόνια προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για την απρόσμενη άνοδο, τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις της ομάδας αλλά και για τις αλλαγές που θα υπάρξουν πλέον στον σχεδιασμό.

Αναλυτικά:

Για την απρόσμενη άνοδο στην Β’ εθνική:

«Αυτή τη στιγμή η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες που αξίζουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο κάθε επιτυχία είμαστε χαρούμενοι. Ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε καινούρια πρόκληση. Θα θέλαμε αυτή η χαρά να έχει έρθει με άλλο τρόπο έχοντας κατακτήσεις μία από τις δύο πρώτες θέσεις, όμως κι έτσι δεν μπορούμε να το πετάξουμε στην άκρη αλλά να το πανηγυρίσουμε και να χαρούμε τη στιγμή. Από σήμερα κιόλας θα προσγειωθούμε στη γη μετά από αυτό το χαρούμενο ταξίδι που κάναμε. Φέτος ο όμιλος Νότου της Β’ εθνικής είναι ιδιαίτερα δύσκολος και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να κάνουμε καλή πορεία και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της νέας πρόκλησης.
Αυτές τις ημέρες κατάλαβα πολλά και γι’ αυτό εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλοι οι Έλληνες να έχουν χαρές και να φύγουν από αυτή τη στενωπό γιατί μας αξίζει ως λαός να φύγουμε από αυτό το τέλμα. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα και μαζί με αυτό να αναγεννηθεί το μπάσκετ που μας χαρίζει τόσες όμορφες στιγμές. Από εκεί και πέρα προσωπικά θα ήθελα να πω ότι προφανώς χαίρομαι για την άνοδο, όμως βαθιά μέσα μου στεναχωριέμαι που ένα ιστορικό σωματείο με πορεία στο ελληνικό μπάσκετ όπως ο Πανελλήνιος δεν τα καταφέρνει και παίρνουμε εμείς τη θέση του. Θα ευχόμουν να μην είχε συμβεί κάτι τέτοιο και ιστορικά σωματεία να μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους, όμως από τη στιγμή που αυτό δεν γίνεται παίρνουμε τη σκυτάλη εμείς».

Για το σχεδιασμό που έγινε και τα πράγματα που αλλάζουν πλέον:

«Είχαμε αφήσει μία βασική θέση ανοιχτή στο ρόστερ γιατί περιμέναμε να δούμε τις εξελίξεις μέχρι τη τελευταία στιγμή. Η θέση που εκκρεμεί είναι στους ψηλούς και πλέον γνωρίζοντας ότι θα είμαστε σε υψηλότερη κατηγορία θα κινηθούμε για κάτι πιο ποιοτικό και με προσωπικότητα σε σχέση με αυτό που είχα αρχικά στο μυαλό μου. Από εκεί και πέρα θα πορευτούμε με τα παιδιά που έχουμε τα οποία είναι αξιόλογα. Με σκληρή δουλειά και συλλογικότητα όλα θα πάνε καλά».