Σαμουρέλης: “Απομένουν ακόμα πέντε… πόλεμοι”

Μία πολύ σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΓΠΣ Χαλκίδας, που επικράτησε του Εργοτέλη με 82-71 και έφτασε τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα θεωρητικά έβγαλε το δύσκολο πρόγραμμα που είχε και στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές αναζητά τρεις νίκες για να «κλειδώσει» την παραμονή της στην Γ’ Εθνική.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι και ένας από τους βασικούς συντελεστές στη φετινή προσπάθεια, ο σέντερ Γιώργος Σαμουρέλης, μίλησε στο infobasket.gr για τη νίκη επί του Εργοτέλη, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Είχαμε πάθος, πείσμα και υπομονή και πήραμε μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας, απέναντι σε μία ομάδα που ισοβαθμούσαμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο Φάληρο, το οποίο θέλει ιδιαίτερη προσοχή και δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από την βαθμολογική του θέση. Εξάλλου, στον α’ γύρο μας είχε κερδίσει στην έδρα μας. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να κάνουμε το απόλυτο των νικών και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, αφού βέβαια πρώτα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Θεωρητικά μπορεί να βγάλαμε το δύσκολο πρόγραμμα, όμως και τα παιχνίδια που ακολουθούν θέλουν σοβαρότητα και προσήλωση. Απομένουν ακόμα πέντε… πόλεμοι. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και ελπίζω ότι η ομάδα θα σωθεί, αφού είναι το λιγότερο που της αρμόζει στη φετινή χρονιά».