“Σαν να μην πέρασε μια μέρα!!!!”

Να ‘μαστε πάλι εδώ μαζί !! Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε και καλό κουράγιο!!

Πέρασαν 3 μήνες από την τελευταία αγωνιστική της Α2 και θα περίμενε κανείς ότι κάτι καινούργιο θα ετοίμαζαν σε αυτό το διάστημα οι παράγοντες των ομάδων και η Ομοσπονδία. Δυστυχώς τίποτα …

Πάλι με τα ίδια θα πορευτούμε και εφέτος ,σαν να μην πέρασε μια μέρα .

Τώρα ,θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, εδώ διαλυόμαστε σαν κράτος, με το ζόρι βγαίνει το μεροκάματο και εσύ θέλεις νέες ιδέες και νέα πρόσωπα;;;;;;;;; Πάλι καλά να λέμε που υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι παράγοντες πρόεδροι και τρέχουν τις ομάδες, να πληρώσουν –μην γελάτε –παίκτες μάνατζερ, ξενοδοχεία, εισιτήρια, σπίτια, Ι.Κ.Α..κ.τ.λ

Στο κ.τ.λ βάλτε ότι σας έρχεται στο μυαλό…

Στο τέλος βέβαια ως δια μαγείας , πως γίνεται βρε παιδί μου αυτό;  είναι όλοι απλήρωτοι από τα Χριστούγεννα καθώς η επιχορήγηση η οποία συνήθως είναι τα 3/4 του μπάτζετ, καθυστερεί τόσο που ξεχνάς τι σου χρωστάνε και από πια χρονιά. Αλλά επειδή όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι κατά γενική ομολογία καλά παιδιά στο τέλος κάνουν αυτοί πως παίζουνε, κάνουν εκείνοι ότι τους πληρώνουνε και ξαναδίνουνε ραντεβού τέλος Σεπτέμβρη για να γλιτώσουμε και κανένα μηνιάτικο…

Ας περάσουμε να δούμε τι έγινε στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής

ΠΑΓΚΡΑΤΙ- ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

Αυτό το σαν να μην πέρασε μια μέρα πρέπει να είχαν στο μυαλό τους και οι φίλαθλοι του Παγκρατίου. Με επεισόδια έκλεισαν τη περυσινή χρονιά, με επεισόδια άνοιξαν τη φετινή. Ενθουσιασμένοι από τις μεταγραφές του καλοκαιριού και προσδοκώντας την πρώτη νίκη στο ντέρμπι με τους Ικαρους Σερρών, μπήκαν μέσα να βοηθήσουν τους παίκτες γιατί μόνοι τους έδειχναν ότι δεν τα καταφέρνουν. Ούτε η βοήθειά τους όμως ήταν αρκετή διότι η ομάδα των Σερρών άντεξε την πίεση και στα 45 λεπτά δείχνοντας ότι και αυτή την χρονιά θα παλέψει για την άνοδο.

ΟΦΗ- ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΣΟΣ

Εύκολα απόγευμα για την ομάδα του ΟΦΗ απέναντι στην Ελευσίνα, δείχνοντας ότι εφέτος ήρθαν για να μείνουν στην κατηγορία. Η Ελευσίνα μάλλον αιφνιδιάστηκε από την δυναμικότητα του αντιπάλου της και δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, αν και η ποιότητά της σαν ομάδα είναι για καλύτερες εμφανίσεις.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ –Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ

Αναμενόμενη νίκη για τους νεοφώτιστους με καλή εμφάνιση για ξεκίνημα, απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας.

ΛΑΥΡΙΟ- ΑΜΥΝΤΑΣ

Αυτή η σοβαρότητα που δείχνει η ομάδα του Αμύντα είναι αξιοζήλευτη. Με ότι υλικό και να έχει κάθε χρονιά πάντα φέρνει αποτελέσματα αξιοπρόσεκτα. Πέρασε με επιβλητική νίκη από το Λαύριο προσγειώνοντας ανώμαλα την ομώνυμη ομάδα που δεν θα πρέπει να μείνει στην φοβερή περυσινή πορεία της.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Πιο σοβαρός από κάθε άλλη χρονιά δείχνει στο ξεκίνημα ο Απόλλων που μετά τις επιτυχίες στο Κύπελλο πρόσθεσε άλλη μία για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης. Ο Πιερικός θα δώσει την δική του μάχη για παραμονή και αυτή την χρονιά.

ΑΕΚ –ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Ενωσης που πήρε μία γεύση τι σημαίνει Α2 .Με λίγους παίκτες στο ρόστερ της και με ακόμα λιγότερη προετοιμασία κατάφερε να υποτάξει τους Αρκάδες που προσπάθησαν αλλά λύγισαν στη δίψα του κόσμου της ΑΕΚ για νίκη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΠΕΡΑΜΑ

Η ομάδα της Ερυθραίας έχει ένα καλό… ξέρεις πως θα εξελιχθεί το ματς και ειδικά στην έδρα της.  Οπότε πάνω κάτω είσαι προετοιμασμένος για το τι θα δεις . Ετσι και τη φετινή χρονιά δεν μας απογοήτευσε κερδίζοντας το Πέραμα με την ψυχή στο στόμα!! Το Πέραμα ακόμα προσπαθεί να βρει χημεία σαν ομάδα αλλά όταν το πετύχει θα κάνει ζημιές.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ –ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Τα κατάφερε η Λευκάδα στην πρεμιέρα και πήρε την νίκη ,απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο με εμπειρία στην κατηγορία .
Τώρα αυτά περί ανταπόδοσης της φιλοξενίας ας μην το πιστέψουν αν δεν το δουν ….!!

Ευχαριστώ και τα ξαναλέμε…