Σε κυκλοφορία τα διαρκείας της Κύμης

kymh-eis-diarkeiasΣτη διάθεση των φίλων της Κύμης βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας με τον σύλλογο να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης τους ενδιαφερόμενους για τις τιμές.

Η ανακοίνωση:

«Πριν από τέσσερις αγωνιστικές σεζόν γεννήθηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης και μαζί με αυτόν γεννήθηκε μια σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τον φίλαθλο κόσμο της Κύμης. Η τοπική κοινωνία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην ομάδα μας και στήριζε την προσπάθεια μας, ενώ από την πλευρά μας εμείς φροντίσαμε να ανταποδώσουμε αυτήν την στήριξη δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τις επιτυχίες του Γυμναστικού. Πλέον, με το πέρασμα των χρόνων και με την εδραίωση της ομάδας μας στις νέες ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ ο δεσμός με τους φιλάθλους της Κύμης και όλης της Εύβοιας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος και εξελίσσεται σε …σχέση ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! Όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης πολύ ψηλά και να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Για αυτόν τον σκοπό κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με τα οποία θα μπορεί όποιος θέλει να γίνει μέλος της ομάδας μας και να βρίσκεται συνεχώς δίπλα της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας. Παρακάτω θα βρείτε τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας και τι ακριβώς σας εξασφαλίζει η κατοχή τους. Για να προμηθευτείτε το δικό σας εισιτήριο ενημερώστε μας στο email gskimis@hotmail.com.

1: Εισιτήριο διαρκείας αξίας 30 Ευρώ. Σας δίνει την δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΓΣ Κύμης.

2: Εισιτήριο διαρκείας αξίας 50 Ευρώ. Σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΓΣ Κύμης έχοντας συγκεκριμένη προνομιακή θέση στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης “Νίκος Μαρίνος”.  Επιπλέον θα παραλάβετε ένα κασκόλ της ομάδας μας».