telikos kypelloy elladasΟ “κύβος ερρίφθη” κι ο αριθμός για τα “μαγικά χαρτάκια” που θα παραλάβει ο Φάρος για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας έγινε γνωστός. Περίπου 2000 εισιτήρια θα έχει στη διάθεσή του ο κερατσινιώτικος σύλλογος για το παιχνίδι σταθμό της ιστορίας του συλλόγου, τον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή 6/3 στο ΟΑΚΑ, με τους ιθύνοντες τον Φάρο να ξεκαθαρίζουν προς άπαντες ότι τα “μαγικά χαρτάκια” θα πάνε σε χέρια φίλων μόνο του Φάρου κι όχι σε οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς αυτός ο… φόβος πάντα ελλοχεύει.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα… Άλλωστε οι δύο φιναλίστ του θεσμού δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε, πέραν βέβαια από τα εισιτήρια όπου κι εκεί βρέθηκε η λύση! Ο Παναθηναϊκός θα πάρει περισσότερα από 10000 “μαγικά χαρτάκια”, ενώ η ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης ο Φάρος θα έχει στη διάθεσή του περίπου 2000 εισιτήρια για να διαθέσει στους φίλους του, με τους “πράσινους” – που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια του ΟΑΚΑ! – να διαβεβαιώνουν τους ιθύνοντες τον Φάρο, ότι θα του παράσχουν όλες τις ανέσεις για την ασφαλή προσέλευση των οπαδών του στο γήπεδο. Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες τον Φάρο διαβεβαίωσαν τους αρμόδιους (και πολύ περισσότερο τους “πράσινους”) ότι τα εισιτήρια που θα παραλάβουν θα πάνε σε χέρια φίλων του κερατσινιώτικου συλλόγου κι όχι σε οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς ο φόβος τέτοιας εξέλιξης υπάρχει στον… ορίζοντα! Όσον αφορά τη “μοιρασιά” των εξεδρών, ο περσινός τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Πάτρας είναι ο “οδηγός”, με τους οπαδούς τώρα του Φάρου να κάθονται στο “πέταλο” απέναντι από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού κι από την πλευρά των επισήμων.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η διοίκηση του Φάρου έχει κάνει γνωστό προς τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του κυπέλλου, ότι θα βάλει πούλμαν για δωρεάν μετακίνηση. Βασική προϋπόθεση, βέβαια είναι όσοι ενδιαφέρονται να φροντίσουν να εγγραφούν στη σχετική λίστα (αποστέλλοντας e-mail στο contact@faros-bc.gr) αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους.

Στα 15 ευρώ το εισιτήριο
Το κόστος για ένα “μαγικό χαρτάκι” για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανέρχεται στα 15€, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου, που όπως επισημαίνει τα παιδιά έως 7 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο. Όσοι φίλοι του συλλόγου θέλουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο θα πρέπει να στείλουν έως την Τρίτη (1/3) το βράδυ τα στοιχεία τους: ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας και ΑΜΚΑ στο e-mail contact@faros-bc.gr για να εξασφαλίσουν θέση στον τελικό.