Σηκώνουν… μανίκια στον Έσπερο Λαμίας

Τις βάσεις για μία αξιόλογη πορεία στο νέο… μαραθώνιο της Γ΄ εθνικής ετοιμάζονται να βάλουν στον Έσπερο Λαμίας. Οι διακοπές παίρνουν τέλος και από την Δευτέρα 29/8, “σηκώνουν μανίκια” στο αντρικό τμήμα ενόψει της νέας σεζόν. Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας (στις 18:00), στο Χαλκιοπούλειο.

esperos_lamias_logo_bigΗ πορεία της ομάδας την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής έχει προσθέσει εμπειρία σε όλους στον Έσπερο Λαμίας. Το όνειρο, λοιπόν είναι η φετινή χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει οι μεταγραφικές κινήσεις. Άλλωστε δεν έχουν αλλάξει και πολλά από την ομάδα της περασμένης σεζόν, με τον βασικό κορμό να έχει παραμείνει. Σε αυτούς τους παίκτες έχουν προστεθεί οι Ρήγας Παπαργυρόπουλος (ΑΟ Τρίτων) και Δημήτρης Φραγιαδάκης (Ηράκλειο).

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την έναρξη της προετοιμασίας αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ανακοινώνει την ΕΝΑΡΞΗ της προετοιμασίας του ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ την Δευτέρα 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ώρα 18:00 στο ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ, ενόψει της νέας περιόδου 2016-2017.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές τους, “καλή δουλειά και χωρίς τραυματισμούς”.
ΤΟ Δ.Σ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ”.