Σιβορότκα: «Εχουμε πιθανότητες…»

Τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές αναζητά ο Πιερικός Αρχέλαος απέναντι στον Πανερυθραϊκό το ερχόμενο Σάββατο. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα της Κατερίνης ώστε να μετριάσει το …χαμένο έδαφος.

«Aντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο σε μια πολύ δυνατή έδρα. Η Ερυθραία μετά από διπλό στον Αμύντα έχει καλή ψυχολογία και σίγουρα θα τα δώσει όλα για να πάρει τους δύο βαθμούς», ανέφερε ο Αντώνης Σιβορότκα για την επερχόμενη αναμέτρηση και συνέχισε:

«Εμείς κάνουμε σκληρή προετοιμασία γι΄ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας και κάνοντας αυτά που έχουμε συμφωνήσει και χωρίς λάθη, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να φέρουμε το πρώτο μας διπλό από ένα πολύ καλό και σκληρό παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς για καλύτερη συνέχεια».

 Από την πλευρά του ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου, Δημήτρης Γαλάνης, μιλώντας για το παιχνίδι με την ομάδα της Ερυθραίας δήλωσε: «Μπορεί να θεωρείται σημαντικό ματς, εμείς όμως θα το αντιμετωπίσουμε σαν όλα τα άλλα με την ίδια σοβαρότητα, όπως προετοιμαζόμαστε κάθε βδομάδα.Το θετικό για μας είναι ότι προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί, χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στο προηγούμενο παιχνίδι και ακόμη περισσότερο γιατί καταλαβαίνει ότι παίζαμε και πολλά προβλήματα και ότι ήμασταν άτυχοι στο τέλος».