Σκληρές μάχες σε Ψυχικό και Λιβαδειά

ΨΥΧΙΚΟ-ΑΕΤΟΣ (Ψυχικού,  17:00)

“Ψυχίτε και σώματι” θα προσπαθήσουν οι παίκτες του Γιώργου Ρεμεντέλα στο ματς επί τον αήττητο μέχρι στιγμής Αετό, να πάρουν τους δυο βαθμούς. Η απώλεια  από την Ένωση Ιλίου την περασμένη Κυριακή, τους άλλαξε τα σχέδια και τώρα ψάχνουν τους δυο βαθμούς απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν σκοπεύουν να χάσουν το θρόνο τους στην κορυφή της βαθμολογία αλλά και το γόητρο της τρίτης κατά σειρά επιτυχίας απέναντι σε κάποιο φαβορί (Νίκη Αμαρουσίου και Λιβαδειά.

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σπ. Λούη Αμαρουσίου, 17:00)

Με προβλήματα μικροτραυματισμών, θα κατηφορίσει η Χαλκίδα στο Μαρούσι, όπου και θα αντιμετωπίσει το σύλλογο της Νίκης. Με το απόλυτο να την συνοδεύει , αλλά και ορεξάτους για δυνατές αναμετρήσεις  αθλητές, ο σύλλογος της Εύβοιας δε σκοπεύει να διακόψει από τώρα το βήμα με το δεξί που έχει κάνει μέχρι στιγμής στην κατηγορία. Όμως οι γηπεδούχοι έχοντας σαν όπλο τον έκτο στην κατάταξη των σκόρερ  Παντελή Κακαβά,  ευελπιστούν ότι για ακόμα ένα ματς,  θα κάνει το καθήκον του και μαζί με τους συμπαίκτες του θα οδηγήσουν την ομάδα τους σε θρίαμβο.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  (Λιβαδειάς, 17:00)

Δυναμικό come back στις νίκες θέλει να κάνει η Λιβαδειά με το νέο της προπονητή, απέναντι στον Εσπερο Λαμίας. Οι γηπεδούχοι έπειτα από 18 μέρες  άνευ πανηγυρισμών, θα δώσεις όλες τους το είναι ώστε να χαροποιήσουν το Λεωνίδα Ζητουνιάτη στο ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν στον πάγκο του συλλόγου. Στην ίδια μοίρα όμως, βρίσκεται και ο αντίπαλος των «μπλε»,  μιας και καταμετρά ισάριθμες ήττες στο πρωτάθλημα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ- ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ  (Μέλινα Μερκούρη, 17:00)

Στην Κρήτη στέλνουν οι υποχρεώσεις το Ίλιον,  το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο. Η ομάδα του Φώτη Καρακώστα μετά από την επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής επί το Ψυχικό και την καλύτερη επίθεση και άμυνα (απόκλιση 5 βαθμών) μέχρι στιγμής βάση στατιστικών, καλείται να μην αιφνιδιαστεί και να προσπεράσει  εύκολα το νεοφώτιστο στην κατηγορία αντίθετο άκρο (-81).  Από την άλλοι, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με την πλάτη στον τοίχο για ένα θετικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα είναι καλοδεχούμενο γι’ αυτούς στο κλειστό του Μέλινα Μερκούρη.

ΠΟΛΙΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Εθν.Αντιστάσεως, 17:00)

Νέα αρχή με χαμόγελα, επιδιώκει να πραγματοποιήσει ο σύλλογος της Καλλιθέας με θύμα τον Εργοτέλη. Ο Πόλις έχοντας γευτεί από νωρίς το φετινό  Γολγοθά του 2ου ομίλου νότου ποντάρει στην επιβλητικότητα του νέου του καπετάνιου, Παναγιώτη Ζωντού, ώστε οι “πράσινοι” να κατευθυνθούν προς ανοδικούς προορισμούς. Τα σχέδια αυτά όμως θέλουν να χαλάσουν από την πλευρά τους οι κρητικοί, ώστε να γευτούν εκείνοι τον αέρα των ψηλότερων σκαλοπατιών στη βαθμολογία.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ- ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (Σαλπέα, 12:00)

Το σάλπισμα για την έναρξη της 4ης αγωνιστικής θα δώσει το ματς ανάμεσα στον Πορφύρα και τον Πολυκράτη. Από τη μια οι πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν την εκρηκτικότητα που τους οδήγησε στο περασμένο ματς να καλύψουν δυο φόρες τη πολυάριθμη διαφορά, αλλά αυτή τη φορά να μην λυγίσουν απέναντι στον ουραγό, τη Σάμο (τελευταία θέση μαζί με Ηρόδοτο). Από την άλλη όμως οι παίκτες του Κώστα Ρουμελιώτη πήραν θάρρος από την δυναμική τους εμφάνιση στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη και θα κυνηγήσουν χωρίς έλεος το πρώτο ζευγάρι βαθμών.