Σορώτος: «Μπορούμε το διπλό»

Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα ο Πιερικός Αρχέλαος θα παλέψει εκτός έδρας, αυτή τη φορά θα ταξιδέψει στον Λαγκαδά για να αντιμετωπίσει τον Ερμή. Ενα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα σκληρό, αφού ο Ερμής παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο γήπεδό του.

Για την ομάδα της Κατερίνης οι δύο βαθμοί είναι το ζητούμενο, καθώς η νίκη θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Eχουμε  ένα ακόμη εκτός έδρας συνεχόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ΄ αυτό, θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μιας νίκης»,  ανέφερε αρχικά ο Κώστας Σορώτος και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι αν είμαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε οπωσδήποτε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα παλέψουμε γι΄ αυτή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Χρηστίδης, δήλωσε: «Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας, με μια αξιόλογη ομάδα που μέσα στην έδρα της έχει πολλές νίκες. Έχει δίπλα της και αυτή πολύ κόσμο που τη συμπαραστέκεται σε κάθε αγώνα και εμείς από την πλευρά μας πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε με σθένος τη νίκη που ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Ερμή Λαγκαδά, Κώστας Μπεχλιβάνης μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι ανέφερε: «Είναι μία πολύ δυνατή έδρα. Η ομάδα για να κερδίσει εκεί μέσα πρέπει να έχει πολύ καλή απόδοση και κύρια να είναι συγκεντρωμένη. Ο κόσμος τους βοηθάει πολύ και μερικές φορές ξεπερνάει και τα όρια. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας. Αν κερδίσουμε εκεί μέσα μπορούμε μετά να κάνουμε σκέψεις για κάτι καλύτερο από τη σωτηρία, να δούμε δηλαδή πιο ψηλά».