Σορώτος: «Σημαντική νίκη»

Οχι μόνο πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης ο Πιερικός Αρχέλαος απέναντι στο Παγκράτι ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ακι τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Ο Κώστας Σορώτος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σημαντική αυτή νίκη, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στον Νίκο Βούλγαρη, ο οποίος έχει επιστρέψει δριμύτερος στο παρκέ (στο συγκεκριμένο παιχνίδι πέτυχε 20 πόντους).

«Ήταν μία σημαντική νίκη, όπως και κάθε νίκη που γίνεται σ΄ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια, γιατί σ΄ όλο το παιχνίδι ήμασταν μπροστά στο σκορ και μάλιστα σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού με μεγάλες διαφορές. Είχαμε κάποιες επιπολαιότητες στο δεύτερο μέρος που μας στοίχησαν τη διαφορά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Το Παγκράτι που είναι ποιοτική ομάδα, μπήκε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά ευτυχώς στο τέλος βάζοντας κάποια μεγάλα σουτ, κυρίως από τον Τζερομάνοβς, καταφέραμε και πήραμε μια πολύτιμη νίκη, καθώς και τη διαφορά από την ήττα μας στον πρώτο γύρο, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον καλαθοσφαιριστή του Παγκρατίου, Νίκο Βούλγαρη για την επιστροφή του μετά το πρόβλημα υγείας που είχε και του εύχομαι… σιδερένιος».