Σορώτος: «Εχουν μιλήσει στο παρελθόν οι αθλητές των Σερρών και της Πάτρας»

Είναι το παιχνίδι που ακούστηκε περισσότερο αυτήν την αγωνιστική, αλλά όχι για το αποτέλεσμά του. Πολλά ακούστηκαν για όσα διαδραματίστηκαν στο Πέραμα και πολλά έγιναν.

Η πρώτη φάση που… άναψε τα αίματα εξαγριώνοντας τον κόσμο ήταν το σκληρό και αντιαθλητικό φάουλ του Βασιλόπουλου πάνω στον Καπινιάρη.

Ακολούθησε η διακοπή που σημειώθηκε 2.54” πριν από τη λήξη του αγώνα, όταν και έπεσε στο παρκέ ένα μπουκάλι. Τότε, ο Κώστας Σορώτος πήγε να το βγάλει με το πόδι. Κάπου εκεί τον προλαβαίνει ο γκαρντ της ΑΕΚ, όπου και τον χτυπάει με το τακούνι σε… ευαίσθητο σημείο.  Η φάση αυτή γράφτηκε στο  φύλλο αγώνα, ενώ οι ρέφερι κατέγραψαν τη ρίψη αντικειμένων αλλά και είσοδο οπαδών στο παρκέ.  Το δελτίο του Φώτη Βασιλόπουλου κρατήθηκε, ενώ αναμένεται και τιμωρία της έδρας για το Πέραμα

Για τα όσα έγιναν μίλησε στο infobasket.gr ο Κώστας Σορώτος αναφέροντας: «Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω  γι΄αυτό το παιδί. Εχουν μιλήσει στο παρελθόν γι΄αυτόν οι αθλητές των Σερρών και του Απόλλωνα Πάτρας. Αν μου πει κάποιος ότι έχει κάνει μια φορά  κατά το παρελθόν το Πέραμα επεισόδια και έφταιγε να το δεχτώ, αλλά όλα αυτά που έγιναν στο τέλος προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά ενός και μόνο αθλητή».