Στα “Μαυροσκούφεια” ο Πιερικός

Στο τουρνουά «20ά Μαυροσκούφεια» θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει τις δυνατότητές του ο Πιερικός Αρχέλαος, όπου και θα συμμετάσχει,  καθώς θα βρεθεί απέναντι σε δυνατές ομάδας.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ο Πιερικός Αρχέλαος θα παίξει με την ABA Strumica (20:00),  ομάδα της Α1 στη FYROM και την Τετάρτη την OLIN Edirne (18:00), επίσης της Α1 στην Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγώνες για το τουρνουά αυτό γίνονται στη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τη Δράμα με τον ΠΑΟΚ, την Ένωση Καβάλας και τον Α.Ο. Δράμας, αντίστοιχα.

Οι αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην Κατερίνη αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους, καθώς  η ομάδα είναι πλήρως ανανεωμένη, ενώ και γιατί οι φιλοξενούμενες ομάδες είναι στις χώρες τους από τις καλύτερες.

Παράλληλα, με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Κατερίνης ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν:

«Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί θερμά  …

● Την εταιρία καθαρισμού ARLA (www.arla.gr)  για την προσφορά της στις δραστηριότητες των ομάδων μας.

●   Το δημιουργικό γραφείο OPEN YOUR MIND της Αναστασίας Γιαριμόγλου και της Ροδής Σαμλίδου στην οδό Εθν. Αντίστασης στην Κατερίνη, για την επιμέλεια και τη σχεδίαση και των φετινών καρτών διαρκείας.

● Την επιχείρηση ΑΦΟΙ Ν. ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ ΟΕ – Εμπορία ποτών στη Β΄ πάροδο Φλέμινγκ 1 στην Κατερίνη,  για την προσφορά της στην εναρκτήρια εκδήλωση των ακαδημιών του συλλόγου μας και τέλος

● Το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για την εποικοδομητική συνεργασία, χάρη στην οποία η παρουσία του στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας δημιουργεί το αίσθημα ασφάλειας, τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους πολυπληθείς φιλάθλους».