Στεργίου: “Έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία, να κλείσουμε ιδανικά τον α’ γύρο”

Άμεση αντίδραση και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, θα επιδιώξει ο Πανερυθραϊκός, το απόγευμα της Κυριακής (28/1, 17:00), κόντρα στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, στο κλειστό της οδού Αρτάκης, για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου. Ο Δημήτρης Χουχουλής θα έχει ξανά ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του στην προσπάθεια της ομάδας μας να κάνει δέκα τις νίκες της στο φετινό “μαραθώνιο” της Β’ Εθνικής. Να κλείσει ιδανικά έναν έτσι κι αλλιώς άκρως επιτυχημένο α’ γύρο θέλουν άπαντες στο “στρατόπεδο” του Πανερυθραϊκού, κάτι που επισήμανε και ο νεαρός γκαρντ της ομάδας μας, Μηνάς Στεργίου, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ τόνισε και το πόσο σημαντική είναι για τους μικρότερους παίκτες η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόουτς Χουχουλής στο πρόσωπό τους…

“Το τέλος του α’ γύρου μας βρίσκει να έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού κανείς δεν περίμενε να φιγουράρουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, γεγονός για το οποίο αν μη τι άλλο αισθανόμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και για τη μέχρι τώρα πορεία μας… Έχουμε δώσει υπόσχεση στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος μέχρι το τέλος της διαδρομής και να μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας, διατηρώντας σε κάθε ματς την ταυτότητα της ομάδας μας. Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι και για εμάς, τους νεαρούς παίκτες, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόουτς Χουχουλής και όλο το προπονητικό σταφ του Πανερυθραϊκού, βοηθώντας μας να γινόμαστε κάθε μέρα ολοένα και καλύτεροι.

Εκείνο, φυσικά, που θέλουμε και θα επιδιώξουμε είναι να κλείσουμε ιδανικά τον α’ γύρο, πιστοποιώντας την μέχρι τώρα πολύ καλή μας πορεία. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής μας στεναχώρησε, ωστόσο δεν μας πτόησε. Αντίθετα μας πείσμωσε, προκειμένου να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ήττα από τον Ιπποκράτη, ωστόσο ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος και δεν θα πρέπει να ξεγελά κανέναν η βαθμολογική του θέση. Συν τοις άλλοις, τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ανεβασμένος και όπως μας τόνισαν και οι προπονητές μας αυτό ενδεχομένως να είναι και το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής, για πολλούς λόγους. Πόσο μάλλον τώρα που υπήρξε και αλλάγη στην τεχνική ηγεσία και ξέρουμε καλά ότι οι αλλαγές προπονητή πάντα συσπειρώνουν τις ομάδες. Βέβαια, αν έχουμε την ίδια αμυντική προσήλωση και διάθεση, όπως και στην προηγούμενη αναμέτρηση, και αποτυπώσουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε με τους προπονητές μας όλη τη βδομάδα, πιστεύω ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα -εύκολα ή δύσκολα- θα έρθει…”

.

Διαβάστε ακόμη…