Στην Α1 ο Ερμής Αγιας

Ο Ερμής Αγιάς θα είναι τελικά η 14η ομάδα που θα αγωνιστεί στη Basket League, καθώς πήρε από την ΕΟΚ την wild card για τη σεζόν 2019-2020. 

Σύντομα μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις, καθώς ο προπονητής που υπάρχει στο ρόστερ αυτή τη στιγμή (Κώστας Κεραμιδάς) θα αλλάξει αλλά και παικτών. Ο πρόεδρος Θοδωρής Ριζούλης και το επιτελείο του έχουν ήδη προχωρήσει την στελέχωση του ρόστερ, έχοντας προφορικές συμφωνίες με ξένους και Έλληνες αθλητές.

Στο περιθώριο της κλήρωσης ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, μέσω των δηλώσεών του, ανακοίνωσε ότι ο Ερμή Αγιάς θα αγωνιστεί στην Α1 : «… Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα, σήμερα, συνεδρίασε η επιτροπή και με ψήφους με 5-0 αποφάσισε στην Α1 Ανδρών να αγωνιστεί ο Ερμής Αγιάς ή μάλλον Λάρισας, αφού θα έχει έδρα την πόλη. Είναι μια ομάδα που καλύπτει μια τεράστια περιοχή. Είναι στο χέρι των ανθρώπων της να κατορθώσουν να συστρατευτούν και να παρουσιάσουν και αυτοί γήπεδα γεμάτα, χωρίς τα γνωστά γεγονότα που συμβαίνουν και είναι μακριά από το δικό μας άθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους και επίτευξη κάθε στόχου σας».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, προέβη στην παρακάτω δήλωση…

«Ο Ερμής Αγιας επίσημα στην basket league!!! Ιστορικη μέρα για τον σύλλογο και για την πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ !! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ Κύριο Γιώργο Βασιλακόπουλο καθώς και την επιτροπή που έλαβε την απόφαση για την εμπιστοσύνη που δείξανε στην πρόταση μας να αποκτήσει η Λάρισα μια ομάδα στην Α1 . Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ καθώς και τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας Κυριο Κώστα Αγοραστό για την υποστήριξη του στο όραμα μας . 
Επίσης τον Δήμαρχο ΛΑΡΙΣΑΣ Κύριο Καλογιαννη καθώς και τους βουλευτές του Νομου.
Τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ Κύριο Δημήτρη Ντούγκο καθώς και τα στελέχη της ομάδας Κυρίους Γιάννη Τζημα , Ευριπιδη Νικολακουλη , Άρη Αργυρουλη και Άρη Γκαμπετα .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του επιμελητηρίου ΛΑΡΙΣΑΣ Κύριο Σωτήρη Γιανακοπουλο και τον δήμαρχο Αγιας Αντώνη Γκουνταρα .
Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την ομάδα και την Πόλη αλλά από αύριο πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε ομαδικά ώστε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της basket league .
Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις ψηλά αλλά να κρατηθείς στην κορυφή. Αυτό θα είναι και ο επόμενος μας στόχος !

Με τιμή 
Ο πρόεδρος του Ερμη 
Ριζούλης Θεοδωρος».