missaas-ekaskΣτην Κρήτη βρέθηκε την Κυριακή (8/2), ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Κώστας Μίσσας. Ο λόγος, το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΚ στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε προπόνηση επίλεκτων αθλητών Κρήτης.

Ο Μίσσας, έφτασε στη μεγαλόνησο συνοδευόμενος από τον βοηθό του Τούφα, αλλά και τον προπονητή της Εθνικής παίδων Διαμαντή Παναγιωτόπουλο. Εκεί παρακολούθησε τις προπονήσεις ανά ηλικία (1999-2000 και 2001), ενώ παράλληλα συνομίλησε με τους υπεύθυνους (παράγοντες- προπονητές) της ΕΚΑΣΚ, για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί από εδώ και πέρα το πρόγραμμα του Αναπτυξιακού της Ένωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο τοπικό σάιτ «krikobasket.gr» τόνισε πως το επίπεδο στο νησί είναι ικανοποιητικό με ανοδική εξέλιξη κάθε χρόνο και μάλιστα ότι τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει σε σχέση με άλλες περιοχές της περιφέρειας.
Επίσης δήλωσε:  «Το επίπεδο σε σχέση με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, είναι σαφώς πιο κάτω αλλά αυτό μπορεί να καλυφθεί, αν συνεχίσουν τα παιδιά να βελτιώνονται περισσότερο. Υπάρχουν 10 με 12 παιδιά που έχουν προοπτικές ιδιαίτερα στην κατηγορία του 2001. Δεν αποκλείεται, να κληθούν και να συμμετέχουν σε προπονήσεις, των Εθνικών Κλιμακίων κάποια παιδιά από το νησί».

klimakio-ekask

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klimakio-ekask2