Στον ΟΦΗ ο Κιτσούλης

Ο ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά τη μεταγραφική του ενίσχυση προχωρώντας σε μία σπουδαία κίνηση. Οι κρητικοί απέκτησαν τον Βασίλη Κιτσούλη, έναν παίκτη που ο Φώτης Τακιανός γνωρίζει πολύ καλά καθώς έχουν συνεργαστεί μαζί στον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Κιτσούλη.

Ο Βασίλης Κιτσούλης γεννήθηκε 3-5-1983 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2.02, αγωνίζεται στην θέση “3” και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε μέχρι και στην ανδρική ομάδα (το 2000 στην Α1 σαν έφηβος) και ακολούθησαν Αίαντας Εύοσμου (Α2), Πανσερραϊκός (Γ), Ολυμπιακός Βόλου (Β), Strumica Σκοπίων (πρωταθλήτρια σεζόν και πολυτιμότερος παίκτης), Απόλλων Λεμεσού (Α1 Κύπρος), Caceres Ισπανίας (Β), ΚΑΟΔ (τρία χρόνια Α2 και ένα χρόνο Α1).

Πέρυσι αγωνίσθηκε στην Δράμα και στον ΚΑΟΔ στην Α1 σημειώνοντας σε 23 παιχνίδια 83 πόντους με 13’.5 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο (ευστοχία σε δίποντα 57% με 26/46, σε τρίποντα 24% με 4/17 και στις ελεύθερες βολές 70% με 19/27), 44 ριμπάουντ (12 επιθετικά και 32 αμυντικά), 9 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ο Βασίλης Κιτσούλης δήλωσε :

“Ερχομαι σε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη δυναμική και υπέροχο κόσμο. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για Κρήτη γενικότερα, ενώ ο κόσμος του ΟΦΗ είναι δεμένος με την ομάδα και την στηρίζει. Η πρόταση συνεργασίας που μου έκανε ο Άρης για να αγωνισθώ φέτος στην Α1 ήταν πολύ τιμητική, όμως στην τελική απόφαση μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο η παρουσία στον πάγκο του ΟΦΗ του Φώτη Τακιανού αλλά και ο τρόπος που με πλησίασαν οι εκπρόσωποι του ΟΦΗ, Μάνος Ξημέρης και Σταύρος Λυριντζάκης, οι οποίοι μου έδωσαν να καταλάβω ότι στήνουν κάτι καλό και με μέλλον. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να έχουμε την στήριξη του κόσμου και με πολύ και σκληρή δουλεία είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας”».