Στον τελικό του Πανθεσσαλικού οι Νέοι της Νίκης

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση οι Νέοι Αθλητές  Νίκης κατόρθωσαν σχετικά εύκολα να προκριθούν στον τελικό του Πανθεσαλικού εφηβικού πρωταθλήματος ξεπερνώντας το εμπόδιο των Τιτάνων Παλαμά με σκορ 72-55 στο κλειστό γυμναστήριο των Φαρσάλων.

Ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών για 12 λεπτά και μετά η ψαλίδα  άρχισε να ανοίγει με τη διαφορά να βρίσκεται σε διψήφιο αριθμό πόντων φανερώνοντας την ανωτερότητα των καλαθοσφαιριστών της βολιώτικης ομάδας. Μπορεί για τους μικρούς αθλητές  αυτό να αποτελεί συνηθισμένο (για τους  γεννηθέντες  95-96 είναι ο τρίτος συνεχόμενος  τελικός , δυο με την παιδική ομάδα  2009-2010 και 2010 – 2011 και φέτος με την εφηβική) αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα γεγονός και μια επιτυχία για το βολιώτικο  μπάσκετ.

Βέβαια βασικός στόχος παραμένει η παραγωγή παικτών για τη στελέχωση της αντρικής ομάδας που όλος ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ περιμένει να καμαρώνει πλέον στην Α2 Εθνική κατηγορία. Και αν η αντρική ομάδα έχει 9 καλαθοσφαιριστές στη δωδεκάδα προερχόμενους από τα τμήματα  υποδομής του συλλόγου ας γίνουν αυτοί 12 στους 12.

Ν.Α  ΝΙΚΗΣ:  Καραγεωργόπουλος 3, Σουλιώτης  12,  Κασαπλέρης  7,  Κουρατίδης  2,  Γκίκας  22 (1),  Ξύδης  6, Τσακλάγκανος 9 ( 1), Παυλίδης,  Βασδέκης  11.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 7 Απριλίου πάλι στα Φάρσαλα με αντίπαλο τον νικητή του 2ου ημιτελικού μεταξύ ΑΕΛ και ΑΓΙΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ Τρικάλων .