Στο… βάθος “βλέπει” Α2 ο Διαγόρας

Μετά τη συμφωνία με τους Ματσαμά, Θεοδοσίου στις αρχές του καλοκαιριού, ο Διαγόρας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα στο μεταγραφικό κομμάτι και ο λόγος δεν είναι άλλος από την… Α2. Οι Ροδίτες περιμένουν τις εξελίξεις σε ομάδες που βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί (ΑΕΚ π.χ.) και ξέρουν πολύ καλά ότι θα είναι πλέον οι πρώτοι επιλαχόντες για άνοδο στην Α2, από τη στιγμή που το Ηράκλειο (5ο πέρυσι) δεν θα συμμετάσχει καν στη Β’ Εθνική.

Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, το σενάριο της ανόδου στην Α2 λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στη Ρόδο, όπου ακόμα και ο Στάμος Καράβας, ο κύριος χρηματοδότης του Διαγόρα τα τελευταία χρόνια, έχει διαβεβαιώσει τους παράγοντες της ομάδας ότι θα βοηθήσει περισσότερο αν η ομάδα παίξει τελικά στην Α2.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση εξόφλησε τους παίκτες για την προηγούμενη χρονιά, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο οι προπονήσεις σταμάτησαν το περασμένο Σάββατο. Οσον αφορά τον Αντώνη Χρύση, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Διαγόρα, αφού δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη με τον Ηλυσιακό.