ball-periergiΚάλιο …δυο και στο χέρι παρά..δέκα και καρτέρι, είναι μια «αισιόδοξη» εκδοχή για το πώς έχει καταλήξει ο 2ος όμιλος νότου. Ευτυχώς δηλαδή που παίζεται ακόμα η δεύτερη θέση και το ποιος θα βγει στα μπαράζ ανόδου της κατηγορίας, γιατί αλλιώς όλα τα τελευταία παιχνίδια θα κατέληγαν… 20-0. Όπως αυτό του Ηροδότου με την Πεύκη. Η αθηναϊκή ομάδα αποφάσισε λόγω οικονομικών δυσκολιών να μην κατέβει στην Κρήτη μιας και ότι ήταν να κριθεί στο πρωτάθλημα γι αυτήν, έγινε. Έτσι οι «μπλε» φυσικά και δέχτηκαν το δώρο της, πανηγυρίζοντας ακόμα ένα ματς (όπως και αυτά με Γέρα και ΒΑΟΛ) ξεκούραστα.

Στα ψηλά όμως ακόμα όλα παίζονται, ναι μεν είναι στο χέρι του Φάρου για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο ως δεύτερος με προορισμό τη Β εθνική με μια μόνο νίκη εξασφαλίζει την είσοδο του στα ψηλότερα σαλόνια), παρόλα αυτά και ο Κρόνος ακόμα ελπίζει στους… αδύνατους. Και αυτό γιατί σε περίπτωση που για ακόμα μια φορά οι κερατσινιώτες υποτιμήσουν αντίπαλο, ίσως τους δοθεί η ευκαιρία να ανέβουν.

Φυσικά οι δεύτεροι της βαθμολογίας δεν έχουν σκοπό να κάνουν της χάρης στο συλλόγου από τον Άγιο Δημήτριο και ειδικά στο τελευταίο ματς μέσα στο σπίτι τους, απέναντι στο Χαλάνδρι. Για τις δικές του πιθανότητες θα αγωνιστεί και ο Ίκαρος επί του Ερμή. Οι κάτοικοι Νέας Σμύρνης στοχεύουν να ολοκληρώνουν θετικά την παρθενική τους παρουσία στις εθνικές κατηγορίες απέναντι στο σύλλογο από πέραμα (αλλά και στο ντέρμπι με τον Κρόνο που ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική) και εν συνεχεία, να δώσουν το παρών στα μπαράζ των τέταρτων.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Φάρος Κερατσινίου -Χαλάνδρι (Κερατσινίου, 17.00)
Ίκαρος Ν.Σμύρνης – ΓΣ Περάματος Ερμής (Ν. Σμύρνης, 17.00)
Ηρόδοτος-Πεύκη 20-0
Παπάδος-Κύμη 0-20
Σαββατο 12/04
ΒΑΟΛ-Εργοτέλης 90-100