Στο Κερατσίνι η έδρα του Εθνικού

Στο κλειστό του Κερατσινίου «Π. Νικολαΐδης» θα είναι για τη νέα περίοδο η έδρα του Εθνικού, καθώς ήταν το μόνο γήπεδο που πληρούσε τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας του Πειραιά. Οι διοικούντες τον σύλλογο το τελευταίο διάστημα είχαν επιδοθεί σε μία σειρά συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με φορείς και όμορους Δήμους, προκειμένου να βρουν την πλέον ιδανική λύση καταλήγοντας στο κλειστό του Κερατσινίου, αλλά παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν και κάποιους αγώνες στο κλειστό του ΣΕΦ!

Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τη νέα έδρα και παράλληλα ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν να βρεθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του συλλόγου:
«Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή καθώς επίσης και την ομάδα του Φάρου και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Τσάπα αφού από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε μαζί τους έδειξαν ενδιαφέρον για το ζήτημα που τους θέσαμε, ενώ μετά και τις επαφές που είχαμε βρέθηκε η χρυσή τομή για τη χρήση του γηπέδου» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου κ. Καραφαντή μετά την επίτευξη της συμφωνίας. Από κει και πέρα, πρόθεση της διοικούσας επιτροπής μετά και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΣΕΦ αλλά και του Ολυμπιακού είναι να διεξαχθούν και κάποια παιχνίδια στο κλειστό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όταν και εφόσον οι αγωνιστικές συνθήκες το επιτρέψουν δίνοντας έτσι πανηγυρικό τόνο στην επιστροφή της ομάδας στη Β’ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.
Ο πρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής
Ο αντιπρόεδρος,
Μάνος Παγώνης»