Στο νοσοκομείο οπαδός από κροτίδα, στο ματς Νίκη Β.-Ολυμπιακός Β.

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου στιγματίστηκε από τον τραυματισμό 37χρονου οπαδού, από κροτίδα που έπεσε μπροστά του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Ο οπαδός επιχειρούσε ν’ ανοίξει ένα παράθυρο, καθώς υπήρχε αρκετός καπνός από τα καπνογόνα που είχαν χρησιμοποιηθεί από μερίδα φίλων της γηπεδούχου ομάδας, όταν και έπεσε πολύ κοντά του η κροτίδα. Μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, επέστρεψε στο σπίτι του, όπου και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στην ακοή του κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου.

Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου, η οποία με ανακοίνωσή της καταδικάζει το περιστατικό, τονίζει ότι στέκεται στο πλευρό του άτυχου οπαδού κι επισημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό όσων ανεύθυνων προκαλούν τέτοια περιστατικά.

«Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε σήμερα τον τραυματισμό ενός φιλάθλου της ομάδας μας, από ρίψη κροτίδας αρκετή ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Σύσσωμη η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα σταθεί στο πλευρό του τραυματία φιλάθλου, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορα περαστικά.

Σε ό,τι αφορά τον ανόητο που πέταξε την κροτίδα, να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θέλουμε κοντά μας τέτοιους ανεγκέφαλους, δεν τους έχει καμία ανάγκη το άθλημα, πρέπει να τους αποκλείσουμε διά παντός από κάθε αθλητική δραστηριότητα της Νίκης Βόλου και από την πλευρά θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό».