Στο πλευρό του Φιλίππου Βέροιας παραμένει η εταιρία QSMERT

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία QSMERT ανακοίνωσε ο Φίλιππος Βέροιας, που ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. “Η ΔΕ του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία QMSCERT. Σε μια πολύ δύσκολη καμπή της σαιζόν και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος με την τροποποιημένη του μορφή να είναι προ των πυλών, η εν λόγω εταιρεία στέκεται για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό μας, αποτελώντας ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ του ανδρικού μας τμήματος”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα και τις πληροφορίες για το προφίλ της εταιρίας.

“Η QMSCERT είναι ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης με έδρα την Β. Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1998. Είναι ένας αμιγώς Ελληνικός φορέας και εκπροσωπεί την Ελλάδα επάξια στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων χωρών της Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.

Η QMSCERT είναι στελεχωμένη από επιθεωρητές με εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο, στον κλάδο των τροφίμων, στον κλάδο παροχής υπηρεσιών και στην γεωργία. Πάγια θέση της εταιρείας είναι η διεξαγωγή της επιθεώρησης μόνο από εξειδικευμένους και έμπειρους επιθεωρητές στο αντικείμενο το οποίο επιθεωρούν, με αμεροληψία και δεοντολογία βασισμένη σε αντικειμενικές αποδείξεις της επιθεώρησης. Η QMSCERT έχει επιθεωρήσει περισσότερους από 30.000 οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κερδίζοντας διαρκώς την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πελατών. Η QMSCERT είναι από τα πρώτα μέλη της HELLASCERT, συγκαταλέγεται μέσα στους 8 μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα με 34 άτομα αποκλειστικής συνεργασίας και περισσότερους από 120 εξωτερικούς επιθεωρητές και συνεργάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευχαριστούμε θερμότατα την QMSCERT και πιο συγκεκριμένα τον φίλο της ομάδας μας και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κο Λάζαρο Καρανίκα για τη σημαντικότατη στήριξη και βοήθεια που μας παρέχει σε μια περίοδο που όλοι οι σύλλογοι την έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ”.