Στόχος να συνδυάσουν διασκέδαση κι επιτυχία…

Η… εβδομάδα προσαρμογής του Μάρκο Πόπαντιτς στον Αρκαδικό τελείωσε κι ο Σέρβος παίκτης φουλάρει τις μηχανές του, προκειμένου να ενταχθεί απόλυτα στους ρυθμούς και να δώσει αυτό που ο ίδιος θέλει στην ομάδα. «Θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεών μου κι όλοι μαζί να διασκεδάσουμε τη σεζόν και να τα καταφέρουμε», όπως σχολίασε ο Σέρβος παίκτες που εξήγησε και τους λόγους που επέλεξε να «μετακομίσει» στον Αρκαδικό.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Αρκαδικό, όπου διαπιστώνω πώς όλα είναι σε υψηλό επίπεδο.
Πέρσι έπαιξα στην Α1 κατηγορία της Σερβίας και φέτος ήθελα να παίξω στο εξωτερικό. Μόλις ήρθε η πρόταση του Αρκαδικού δέχτηκα αμέσως, αφού φίλοι μου, μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα και τους ανθρώπους της.
Την παρουσία μου στον Αρκαδικό, τη βλέπω ως μία καλή ευκαιρία –μαζί με την ομάδα- να γίνω καλύτερος ως παίκτης και μπορώ να υποσχεθώ πώς θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου και θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας. Θέλουμε να διασκεδάσουμε και να ευχαριστηθούμε την σαιζόν και πιστεύω πώς θα τα καταφέρουμε».
Στο αγωνιστικό σκέλος οι παίκτες του Αρκαδικού επέστρεψαν στις προπονήσεις και ήδη είδαν τον προπονητή τους Γιάννη Καστρίτη, ν’ ανεβάζει στροφές. Το… μενού περιλαμβάνει «διπλές» προπονήσεις, με έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης το πρωί, ενώ το απόγευμα θα δίνεται βάρος με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Παράλληλα με την προετοιμασία, οι άνθρωποι του Αρκαδικού προγραμματίζουν και φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πριν το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με τον Φίλιππο Βέροιας για το Κύπελλο Ελλάδος στις 14 Σεπτεμβρίου.