“Συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα που δείξαμε”…

Συγγνώμη από τους φίλους της Αχαγιάς ζήτησαν τόσο ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Λιόνας, όσο και ο πρώτος σκόρερ της Ανδρέας Οικονομόπουλος. “Ένα μεγάλο συγγνώμη ζητάμε στον κόσμο για την κακή σημερινή μας εμφάνιση, επιφυλασσόμαστε στο μέλλον”, σχολίασε ο προπονητής της Αχαγιάς, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Οικονομόπουλος που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. “… συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα που δείξαμε, θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε”.

“Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι χωρίς τη δέουσα συγκέντρωση και για αυτό έχουμε ευθύνη όλοι μας και τη μεγαλύτερη ευθύνη οι προπονητές. Το πολύ δυνατό παιχνίδι της Ακράτας δεν μας επέτρεψε να ακολουθήσουμε την τακτική μας, με αποτέλεσμα να χαλάσει το μυαλό μας και να μην μπορέσουμε να ακολουθήσουμε στο σκορ. Από την άλλη όμως, η ήττα αυτή η οποία μας πονάει γιατί είναι στην έδρα μας, δεν μπορεί να ακυρώσει την εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Οφείλουμε παίκτες και προπονητές να ανασυνταχθούμε και γρήγορα να ξαναγυρίσουμε στις νίκες γιατί όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μακρύ και κρύβει πολλές παγίδες. Σε μία από αυτές πέσαμε μέσα σήμερα. Ένα μεγάλο συγγνώμη ζητάμε στον κόσμο για την κακή σημερινή μας εμφάνιση, επιφυλασσόμαστε στο μέλλον”, δήλωσε ο κόουτς της Αχαγιάς 82 Θανάσης Λιόνας μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος από την πλευρά του έγραψε στο προφίλ του: “Προφανώς και κάποιους τους πειράζει που μία ομάδα σαν την Αχαγιά, μόλις στη δεύτερη χρονιά της σε εθνική κατηγορία είναι σταθερά στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και σε τροχιά ανόδου. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε τη νίκη με την Ακράτα εχθές μας κέρδισε δίκαια και το άξιζε 100% και συγχαρητήρια. Δεν γίνεται όμως να μην σέβεσαι τον κόπο και τον ιδρώτα ενός συλλόγους, διοίκησης, παικτών και πάνω απ’ όλα τον κόσμο που δίνει από το υστέρημά του για να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ. Οι Κυριακές είναι για εθνικές κατηγορίες και όχι για παμπαιδικό και τοπικό, οπότε πρέπει να υπάρχουν και οι ανάλογοι αρμόδιοι που θα τα καθορίζουν και όχι παιδιάκια που κάνουν κατάχρηση εξουσίας και δεν σέβονται σωματεία, πρόσωπα και καταστάσεις. Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα της Ακράτας για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς συνεχίζουμε μην έχετε άγχος για παραμονή πάμε… Τέλος συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα που δείξαμε, θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε… Αχαγιά 82”.

 

 

 

.

Διαβάστε ακόμη…