Συγγνώμη για την ταλαιπωρία ζητά η ΦΕΑ
Το Σάββατο 18/2 θέλει η ΕΟΚ να γίνει το ματς

Συγγνώμη από παίκτες, οπαδούς, αλλά και από τους αντιπάλους της ζητά η ΦΕΑ μέσω ανακοίνωσής της, για την “άβολη” – όπως την χαρακτηρίζει κατάσταση, που δημιουργήθηκε με το πρόβλημα στο παρκέ του κλειστού “Απόστολος Κόντος”. Πρόβλημα για το οποίο σύμφωνα με τους ιθύνοντες τον σύλλογο ενημερώθηκαν λίγο πριν την έναρξη του ματς και κατά συνέπεια, δεν είχαν χρόνο να το αντιμετωπίσουν. Πλέον η τύχη της αναβληθείσας αναμέτρησης έχει περάσει στα χέρια της ΕΟΚ, η οποία θα πρέπει να μελετήσει και την ένσταση που κατέθεσε ο Χαρίλαος Τρικούπης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκείνο που ζητά είναι οι δύο ομάδες να μπουν και πάλι στο παρκέ για ν’ αγωνιστούν το προσεχές Σάββατο 18/2. Ζητούμενο, βέβαια είναι εάν έως τότε το παρκέ του “Απόστολος Κόντος” θα έχει επιδιορθωθεί (αν και το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι πολύ πιο έντονο και όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο) κι έτσι δεν αποκλείεται η περίπτωση ν’ αναζητηθεί άλλο γήπεδο για να φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση-συγγνώμη της ΦΕΑ αναφέρει:
“Σε συνέχεια της χθεσινής (15/2) αναβολής του αγώνα μεταξύ της ΦΕΑ και του Χαρίλαου Τρικούπη, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την άβολη αυτή κατάσταση, τόσο από τους παίκτες μας και τους φιλάθλους μας, την φίλη ομάδα του Μεσολογγίου, αλλά και την διοργανώτρια αρχή.
Το πρόβλημα που προέκυψε και το οποίο αντιληφθήκαμε, δυστυχώς, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, δεν κατέστη δυνατόν να επισκευαστεί στον χρόνο που υπήρχε διαθέσιμος, παρόλες τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά μας.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΕΑ”.