Συγχαίρουν ΚΑΟΔ και φιλάθλους

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν τον ΚΑΟΔ για την πορεία και την άνοδο του στην Α1 κατηγορία εξέδωσε ο Ερμής. Παράλληλα, ο σύλλογος του Λαγκαδά απένειμε τα εύσημα στους φιλάθλους του για την ευπρεπή στάση τους, παρά τα προκλητικά σφυρίγματα του κου Διαμαντή

Αναλυτικά:

«Μετά το τέλος του αγώνα, το διοικητικό συμβούλιο του Ερμή συνεχάρη την ομάδα του ΚΑΟΔ για την πορεία της και την σχεδόν δεδομένη άνοδό της στην Α1.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν και περίπου 50 φίλοι του ΚΑΟΔ οι οποίοι έκατσαν δίπλα στους φίλους του Ερμή και πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας του μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα!

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους φίλους του Ερμή που έδειξαν το δρόμο για τη συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα απίστευτα προκλητικά σφυρίγματα του κου Διαμαντή (χρέωσε με 2 απίθανες τεχνικές ποινές την ομάδα ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ ενώ πρέπει να τονιστεί ότι ο Ερμής σούταρε 13 βολές έναντι 31 του ΚΑΟΔ), δεν έγινε το παραμικρό παρότι οι άνθρωποι του Ερμή θεώρησαν καταδικαστική τη διαιτησία του εν λόγω κυρίου.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα όταν ένα φίλαθλος του Ερμή διαμαρτυρήθηκε σε κόσμιο τρόπο, ο κος Διαμαντής του απάντησε με έκφραση που δεν μπορεί να καταγραφεί, κάτι που ευτυχώς σημειώθηκε από τον υπεύθυνο της ΔΕΑΒ καθώς δεν πρέπει να καταγράφονται μόνο συμπεριφορές φιλάθλων αλλά και όλων των συντελεστών ενός αγώνα!!!

Τέλος, μετά τη λήξη του αγώνα έγινε συζήτηση με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας κο Χρηστίδη (ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο) ωστόσο δεν παρατηρήθηκε κάποια εξέλιξη στο ζήτημα της επιστροφής του. Για άλλη μια φορά ωστόσο ο Δημήτρης Χρηστίδης τόνισε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα».