Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Κοροίβου

Ο Κόροιβος έβγαλε ευχαριστήρια ανακοίνωση συγχαίροντας τους παίκτες και τους προπονητές για την πορεία που έκαναν φέτος, φέρνοντας την ομάδα της Αμαλιάδας στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου:

«Το τμήμα καλαθοσφαίρισης με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2011-2012 στα πλαίσια της Β’ Εθνικής κατηγορίας νοιώθει την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τους προπονητές και αθλητές της ομάδας μπάσκετ όπου μετά από μιά καταπληκτική χρονιά τερμάτισαν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η επιτυχία αυτή του Κοροίβου, η οποία κατά γενική ομολογία ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έρχεται σε μιά εποχή όπου τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν καθημερινά την ελληνική κοινωνία και δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αλώβητο και τον ελληνικό αθλητισμό.

Όμως χάρη την αυτοθυσία της διοίκησης, την ύπερπροσπάθεια και τον επαγγελματισμό των προπονητών αλλά και την κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο από όλους τους αθλητές της ομάδας, ξεπεράστηκαν οι όποιες δυσκολίες υπήρχαν ενώ παράλληλα η ομάδα έδωσε ηχηρή απάντηση σε όλους τους κακοπροαίρετους επικριτές της, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Τέλος οφείλουμε πάνω απ’όλα να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας μας που μας δίνουν πραγματικές ανάσες οξυγόνου αλλά και τον κόσμο της ομάδας, τους ηρωικούς φιλάθλους μας για την συνεχή υποστήριξή τους».