Συγχαρητήρια επιστολή από ULEB σε ΕΣΑΚΕ και Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της ULEB, Εδουάρδο Πορτέλα, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ολυμπιακό και στον ΕΣΑΚΕ για την κατάκτηση του τροπαίου της Turkish Airlines Euroleague 2012-13. Παραθέτουμε την επιστολή:

“Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας αποστέλλω μόλις λίγα λόγια για να σας συγχαρώ για τον τίτλο του Ολυμπιακού  στο Πρωτάθλημα της Turkish Airlines Euroleague 2012-2013, τον δεύτερο κατά σειρά, που επιβεβαιώνει το επίπεδο της υπεροχής που ο σύλλογος έχει επιτύχει.

Δεδομένου ότι δεν είναι εύκολο να γίνει κανείς πρωταθλητής, το να επαναλαμβάνει την κατάκτηση του τίτλου στην κορυφαία πανευρωπαϊκή διοργάνωση είναι κάτι εξαιρετικό και εντός της εμβέλειας λιγοστών…

Όπως και πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη, αυτό ήταν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο για την ομάδα στο Λονδίνο κι έτσι τώρα είναι ο καιρός για να απολαύσετε το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατεβάλλατε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Θέλω να συγχαρώ επίσης τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., καθώς αυτή η επιτυχία του Ολυμπιακού είναι ο τρίτος συνεχόμενος τίτλος ελληνικής ομάδας στην Turkish Airlines Euroleague και ο τέταρτος στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές περιόδους, γεγονός που  αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά παράγει καλά αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της Λίγκας σας.

Με εκτίμηση,

Εδουάρδο Πορτέλα

Πρόεδρος ULEB”.