Συλλυπητήρια από ΣΔΚΚ για Λαζαρίδη

lazaridis-stathisΤα συλλυπητήριά του, για το χαμό του Στάθη Λαζαρίδη, εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης

Η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια, για τη θλιβερή απώλεια του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής 6/9/2015.

Ο Στάθης Λαζαρίδης ήταν μέλος του Συνδέσμου μας κι επί σειρά ετών ενεργός διαιτητής & παίκτης μπάσκετ, πριν θελήσουν κάποιοι θρασύδειλοι δολοφόνοι να τον καθηλώσουν σε αναπηρικό κρεβάτι, εκείνο το μοιραίο πρωινό τις 5/11/2007. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν ένα «βασανιστήριο» τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του, που επωμίσθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής του φροντίδας και της ψυχολογικής του υποστήριξης. Η θέληση του Στάθη για ζωή και η ακούραστη περιποίηση των δικών του & του ιατρικού team του 401, ανέτρεψαν αρκετές φορές τις κατά καιρούς απαισιόδοξες προβλέψεις που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τη «μάχη» σύντομα. Όλοι εμείς που τον γνωρίσαμε θα τον θυμόμαστε πάντα ακμαίο, δυναμικό και μαχητή.

Το σύνολο των διαιτητών του Συνδέσμου μας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Στάθη κι εύχεται στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη. Ας είναι ελαφρύ χώμα που τον σκεπάζει».