Συμεωνίδης: «Θέλαμε να κερδίσουμε χρόνο»

symewnidisΟ Δούκας επέστρεψε στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας και πλέον θέλει να διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο. Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων δίνει τη μάχη της στο σκληρό πρωτάθλημα της Α2 και ο τεχνικός του συλλόγου, Σάββας Συμεωνίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις ευεργετικές επιπτώσεις που είχε η διακοπή του πρωταθλήματος στην ομάδα του, ενώ έδωσε και τις ευχές του για το 2016.

Αναλυτικά:
Για τη συνεργασία του με τον Δούκα:
“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μπορώ να εκπροσωπώ ένα τέτοιο σχολείο και ένα σωματείο όπως είναι ο Δούκας. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι μία δουλειά που μου ταίριαζε τόσο σαν φιλοσοφία όσο και αγωνιστικά. Δέχτηκα αμέσως την πρόταση που μου έγινε γιατί ήταν μία μεγάλη πρόκληση για εμένα”.

Για το παιχνίδι που έρχεται με το Φίλιππο Βέροιας
“Ουσιαστικά από την πρώτη μέρα που ήρθα έλειπαν οι νίκες στην ομάδα οπότε κάθε παιχνίδι για εμάς ήταν οριακό. Ειδικά τώρα που αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο, με τον οποίο είμαστε ισόβαθμοι και κυνηγάμε τον ίδιο στόχο. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο για να δουλέψουμε κι αυτό το κάνουμε στο διάστημα που μεσολάβησε. Μην ξεχνάτε ότι ήρθε κι ένας καινούριος παίκτης στην ομάδα κι έπρεπε να τον εντάξουμε στην φιλοσοφία μας. Η νίκη με τα Πεύκα μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε μερικές ημέρες δουλειάς με καλή ψυχολογία. Έχουμε κάνει σκληρές προπονήσεις μέσα σε αυτές τς ημέρες. Υπάρχει ενθουσιασμός κι από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε”.

Για το ρόστερ του Δούκα:
“Η ομάδα διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ. Τα παιδιά εκτός από καλοί παίκτες είναι όλοι τους και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Έχουμε ένα κράμα έμπειρων παικτών με παραστάσεις από Α1 και κάποιων νέων παιδιών που μπορούν να γίνουν η ελπίδα του ελληνικού μπάσκετ. Ουσιαστικά προσπαθούμε αυτή τη χημεία των δύο να την συγκεράσουμε ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον σύλλογο”.

Για τις ευχές που κάνει για το 2016:
“Νομίζω ότι η υγεία είναι το “Α και το Ω” των πάντων. Θέλω να ευχηθώ, λοιπόν, υγεία σε όλο τον κόσμο και όσο μεγαλύτερες και περισσότερες μπασκετικές επιτυχίες έρθουν μέσα στο 2016 θα είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες”.