Άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του φετινού Ηρακλή Κοζάνης συμπληρώθηκε χθες με την απόκτηση του Σωτήρη Ντόβα. Ο 24χρονος παίκτης έχει εμπειρία και από Α2 αλλά και Β΄ Εθνική και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τελευταία στιγμή τον διεκδικούσε και άλλη μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας και μάλιστα… βόρεια!

Τελικά όμως αποφασίστηκε να συνεχίσει τη καριέρα του στην ομάδα του Ζήση Τζιλίνη. Η πρώτη σελίδα της οποίας πάντως είχε γραφτεί στη Μελίκη ενώ η επόμενη ήταν στον Φίλιππο Βέροιας μέχρι το 2011. Στη συνέχεια ο Ντόβας πήρε μεταγραφή στον Αρκαδικό και την Α2 ενώ τη περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο σωματείο του Αγρινίου (3σκόρερ).

Ο προπονητής του σωματείου της Κοζάνης αναφορικά με τη μεταγραφή του ύψους 1,93 πλεϊ μεϊκερ είπε: «Πήραμε τον πλεϊ μεϊκερ που ήταν από την αρχή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας. Τον καλωσορίζουμε στον Ηρακλή και πιστεύω ότι το ταλέντο και οι ικανότητες του θα αναδειχθούν μέσα από την ομάδα μας και το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής».

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί άλλη μια μεταγραφή του κοζανίτικου συλλόγου, η τελευταία για φέτος η οποία θα αφορά είτε έναν παίκτη στη θέση του σέντερ είτε κάποιον που θα βοηθήσει στη περιφέρεια (2-3).

 

ος