Με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια του Μέγα Αλέξανδρου. Σήμερα το απόγευμα αντιμετώπισε τον Αετό Κιλκίς ενώ και την επόμενη εβδομάδα θα παίξει με ομάδα τοπικής κατηγορίας και συγκεκριμένα τον Ερμή Καλαμαριάς από την Α΄ ΕΚΑΣΘ.

Στις αρχές του Οκτώβρη οι Θεσσαλονικείς θα ανεβάσουν ρυθμούς αντιμετωπίζοντας ομάδες από Γ΄ και Β΄ Εθνική προκειμένου να είναι έτοιμοι στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Στέφανος Κοσμάς θέλει να βάλει σιγά- σιγά στα… δύσκολα τους νεαρούς του παίκτες. Ο ενθουσιασμός υπάρχει όπως πάντα στις μικρές ηλικίες, χρειάζονται όμως να προσθέσουν λίγη περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή στο παιχνίδι τους. Ο τεχνικός του Μέγα προσπαθεί επίσης να τους μάθει πώς να προσαρμόζονται ακόμα καλύτερα από πέρυσι, μέσα από τη σκληρή δουλειά στις απαιτήσεις μιας κατηγορίας όπως η Γ΄ Εθνική που όπως τονίζει και ο ίδιος διαθέτει αρκετά «σκληρές» έδρες και αντιπάλους παίκτες.

Μοναδικός απών από τις καθημερινές προπονήσεις ο Σταφυλάς, ο οποίος λόγω της θητείας του σε στρατιωτική μονάδα της Ασύρου, δεν μπορεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να συμμετάσχει σε συχνή βάση στη προετοιμασία της ομάδας. Θα είναι πάντως στη διάθεση του προπονητήτου χωρίς απουσία στις αρχές περίπου του Ιανουαρίου.

Όσον αφορά την αναζήτηση έμπειρου ψηλού δεν έχει τελειώσει ακόμη κάτι που ίσως να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας.