«Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Η αποχώρηση της ΑΕΚ Αργους από το πρωτάθλημα έφερε το Χαλάνδρι για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ εθνική. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι η προσπάθεια όλων συνεχίζεται  για μια αξιοπρεπή πορεία στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Μετά την αδυναμία της ομάδας της ΑΕΚ Άργους να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα του Αετού παίρνει τη θέση της και ο Γ.Σ. Χαλανδρίου τη θέση του Αετού στη Γ’ Εθνική Κατηγορία! Η άνοδος αυτή που έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής περσινής παρουσίας της ομάδας μας στους αγώνες της Α’ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ και της 6ης θέσης που κατέλαβε αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το Χαλάνδρι γενικότερα, μια και είναι η πρώτη φορά που ομάδα μπάσκετ από το Χαλάνδρι ανεβαίνει τόσο ψηλά! Ειδικότερα για την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου αποτελεί μεγάλη επιτυχία μια και καταφέρνει να ανεβεί τρεις κατηγορίες σε τρία συνεχόμενα χρόνια…

2009-2010: Γ’ Κατηγορία ΕΣΚΑ (ανεβαίνει στη Β’ ΕΣΚΑ)
2010-2011: Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑ (ανεβαίνει στην Α’ ΕΣΚΑ)
2011-2012: Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ (ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία)
2012-2013: Γ’ Εθνική Κατηγορία!

Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στη διοίκηση και σε όλους τους φίλους της ομάδας που είναι κοντά της όλα αυτά τα χρόνια! Συνεχίζουμε την προσπάθεια να συσπειρώσουμε τον αθλητικό κόσμο του Χαλανδρίου στο χώρο του μπάσκετ και να φέρουμε ακόμα πιο πολλά παιδιά κοντά στο άθλημα».