«Συνεχίζουμε όλοι μαζί σε μία γροθιά»

Παρά την απογοήτευση, ο Παπάδος Γέρας αποφάσισε μετά το έκτακτο ΔΣ να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης παράλληλα, παραθέτει και το βίντεο, ώστε όλοι να μπορούν να δουν τα διαιτητικά σφυρίγματα των Λογοθέτη – Τσακαλογιάννη.

Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την ΕΟΚ καθώς και όλους τους ϕιλάθλους της ομάδας μας ότι μετά το έκτακτο ΔΣ που έγινε την Τετάρτη 23/01/2013 αποϕασίστηκε η ομάδα μας να συνεχίσει μέχρι τέλους  τον αγώνα που δίνει για την επίτευξη των στόχων της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο του νότου.

Πήραμε αυτή την απόφαση αν και απογοητευμένοι από εκείνους όλους που δεν σέβονται την προσπάθεια που γίνεται τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι διατηρώντας στις τάξεις μας προπονητή και αθλητές αναγνωρισμένης αξίας όσο και στο οικονομικό κομμάτι μιας και η ομάδα είναι από τις πλέον οικονομικά υγιείς στην κατηγορία διότι θέλουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στους αθλητές που μας εμπιστεύτηκαν, απέναντι στους ϕιλάθλους της ομάδας που σε κάθε εντός έδρας αγώνα γεμίζουν ασϕυκτικά το γήπεδο μας και απέναντι στην ιστορία μας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί σε μία γροθιά Διοίκηση, προπονητικό team και παίχτες για την επίτευξη των στόχων μας.

ΥΓ. Σας επισυνάπτουμε το link για να δείτε όλοι τα διαιτητικά σϕυρίγματα των Κυρίων Λογοθέτη – Τσακαλογιάννη που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».