Συνεχίζουν και ελπίζουν στον Αετό Κιλκίς

Στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο αναμένεται να είναι η πρώτη του Αετού. Όταν εννοούμε η πρώτη, αναφερόμαστε στην πρώτη εβδομάδα όπου ο προπονητής Δημήτρης Παπαδόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να δει λευκό το απουσιολόγιο του αφού τις προηγούμενες όλο και… κάποιος έβλεπε το όνομα του να βρίσκεται στη λίστα που κανείς δεν θέλει να είναι. Αυτό όπως δηλώνει και ο τεχνικός του Κιλκίς ήταν κάτι που τους επηρέασε αρκετά στη μέχρι τώρα πορεία τους.

Ένα άλλο στοιχείο που έπαιξε στο ρόλο του στο να έρθουν αυτά τα ατυχή για το σωματείο αποτελέσματα, ήταν το ότι είναι μια ομάδα με πολύ νέους παίκτες που τους λείπει η εμπειρία ενώ απουσιάζει και η ομοιογένεια αφού είναι ένα εντελώς καινούργιο σύνολο.

Φυσικά τον δικό της ρόλο παίζει και η ψυχολογία όπως επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος: «Δεν κάναμε την αρχή που θέλαμε στο πρωτάθλημα με την Αριδαία και αυτό μας επηρέασε. Αν το είχαμε «πάρει» αυτό το παιχνίδι πιστεύω πολλά μπορεί να ήταν διαφορετικά. Όμως σιγά- σιγά κάποια πράγματα μας βγαίνουν και αυτό είναι σίγουρα πολύ ευχάριστο. Μπορεί να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι αλλά δεν θα αφήσουμε τη χρονιά να πάει χαμένη, θα παλέψουμε μέχρι τη τελευταία στιγμή».

Όσο για τη πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Αργοναύτη την προσεχή Κυριακή ο προπονητής του Αετού είπε: «θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη εμπειρία. Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να μας ξεφεύγουν οι διαφορές αλλά το καλό είναι ότι στο τρίτο δεκάλεπτο τα καταφέρνουμε και τις μειώνουμε σημαντικά προκειμένου να «χτυπήσουμε»όσο γίνεται περισσότερο το παιχνίδι.

Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι πως παρότι δεν μπορέσαμε ακόμη να πανηγυρίσουμε κάποια νίκη ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει, δείχνει να ενδιαφέρεται για τη προσπάθεια μας και αυτό μας ευχαριστεί πολύ από τη μια πλευρά ενώ από την άλλη μας στεναχωρεί το ότι δεν μπορούμε να τους δώσουμε και εμείς χαρά με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Κάτι που ελπίζουμε φυσικά να γίνει σύντομα».